Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

BTCafe’nin Dördüncü Bölümünde Mennan Şahin ile Kripto Varlıklar ve Yatırımlar Hakkında Konuşuldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla dördüncüsü gerçekleştirilen BTCafe’nin bu haftaki konuğu Mennan Şahin oldu. Mennan Şahin ile kripto varlık yatırımlarından, Bitcoin’in yükselişi ve düşüşüne kadar birçok konudan bahsedildi.

Konu Başlıkları;

  • Kripto varlık yatırımları
  • Bitcoin’in yükselişi ve düşüşü

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz ilk olarak en çok merak edilen “Yatırım yapıyor musun?” sorusunu Mennan Şahin’e sordu:

Mennan Şahin “Coin piyasasına yatırım yapmıyorum ama bir kere denedim. 2017 yılında ilk defa bu işler Türkiye’de duyulmaya başladığı dönemde çok dikkatimi çekti. 10 Bin liralık bitcoin alımı yaptım. O zaman 0.27 civarındaydı ve sonrasında 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde bin liralık gibi bir kazanç sağladım. Ardından hemen korktum. Hemen sattım ve çıktım. Daha sonra bir daha denedim ve 30 liralık bir kazanç sağladım” dedi.

– Melis Hazal Karagöz Mennan Şahin’e “Bitcoin’de tekrar bir artış olursa yeniden yatırım yapar mısın?” şeklinde bir soru yöneltti:

Mennan Şahin “Yatırım niyetiyle yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Bence artık bu paralar günlük hayatımızda kullanılacak. Gerçekten marketten alışveriş yaparken bile kullanılacak. Al-sat yapmak bence iyi bir yatırım tekniği değil. Benim yatırım anlayışım biraz daha farklı” şeklinde konuştu.

Yazar: Sena Karakılıç

Chivo Bitcoin Cüzdanı El Salvador’da Yaygınlaşıyor

El Salvador Başkanı Nayib Bukele, Twitter üzerinden ülkedeki Bitcoin kullanımının artması konusunda bazı bilgiler paylaştı. Bukele attığı tweet ile Chivo Bitcoin cüzdanının 1.1 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı. Bu sayı ülke nüfusunun yüzde 17’sine tekabül etmekte. Cüzdan indirme sayılarındaki bu ivmeli oran, ülkedeki akıllı telefon modellerinin yüzde 65‘inin henüz Chivo‘yu desteklememesine rağmen oldukça hızlı artıyor. Cüzdanı indiren her ...

Bağlantıyı kopyala