Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

BTCHaber ile Salı Buluşmaları’nın İkincisi Gerçekleşti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blokzincir ve kripto para dünyasının öncü isimlerini Paribu sponsorluğunda her hafta salı günü YouTube üzerinden canlı olarak izleyicilerle buluşturan “BTCHaber ile Salı Buluşmaları”nın ikincisi gerçekleştirildi.

Blokzinciri ve kripto para dünyasının lider yayını BTCHaber, yine bir yeniliğe imza atarak Türkiye’nin en büyük blokzinciri firmalarından Paribu’nun sponsorluğunda salı günleri her biri kendi alanında öncü isimleri okuyucularıyla buluşturduğu BTCHaber ile Salı Buluşmaları programının ikincisi 5 Mayıs Salı günü gerçekleştirildi.

Sektörün önde gelen isimlerinden Devrim Danyal’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen online yayının bu haftaki konukları sektörün iki tecrübeli ismi Bora Erdamar ve Turan Sert oldu. İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği yayında eğitim dünyasında Blockchain’den futbolda kullanımı, kripto paraların mevcut durumu, altın ve gümüş gibi değerli madenlerdeki fiyat dalgalanmaları ve diğer ekonomik gelişmelere kadar birçok konu tartışıldı. Yayının sonunda izleyicilerden gelen sorular yanıtlandı.

Bir sonraki BTCHaber ile Salı Buluşmaları 19 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek.

Yazar: BTCHaber

Bitcoin, 24 Bin Dolar Sınırında Yönünü Arıyor

Piyasalarda kalıcı enflasyon ve faizlerin daha uzun süre yüksek kalacağı endişeleriyle risk iştahı baskılandı. Kripto para piyasaları, Fed tutanakları öncesi yaşanan düşüşün ardından bir nebze toparlandı ancak yön arayışı sürüyor. Bitcoin, 24.000 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para piyasası ise 1.1 trilyon dolara yakın seyrediyor. Fed tutanaklarında kısıtlayıcı para politikasına vurgu yapıldı. Tutanaklarda enflasyon yüzde ...

Bağlantıyı kopyala