Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

BtcTurk Erişim Sorunu için Microsoft Azure’dan da Yanıt Geldi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Yerli kripto para borsası BtcTurk, dün akşam saatlerinde erişim sorunu ile gündeme geldi. Kullanıcıların erişimde problem yaşamalarını açıklamasının ardından BtcTurk de Twitter üzerinden bir açıklamayla durumu doğruladı. BtcTurk erişim sorunu ile ilgili açıklama yapan bir isim de Microsoft Azure oldu.

BtcTurk Erişim Sorunu Microsoft Azure Ne Dedi?

BtcTurk yaşanan erişim sorununa dair yaptığı açıklamada, teknik aksaklığın Microsoft Azure’dan kaynaklandığını söyledi. Bu tweetin ardından bir Twitter kullanıcısı konuya Azure’un resmi Twitter hesabını etiketledi. BtcTurk erişim sorununa dair bir açıklama da Microsoft Azure yaptı. Açıklamada şu sözlere yer veriliyor:

“Merhaba, ulaştığınız için teşekkürler. Mühendislerimiz, potansiyel bir temel neden ve azaltma iş akışlarını aktif olarak araştırmaktadır. Bu sorun yalnızca, bu sorunu tetikleyen benzersiz bir dizi veritabanı yapılandırması belirlediğimiz BTCTurk’u etkiliyor. Sonuç olarak, bu bireysel veritabanına erişilemez. Daha fazla bilgi geldikçe güncellenecektir”

Bu arada aksaklığın sona ermesiyle ilgili şirket de yine Twitter destek hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre, yaşanan erişim kesintileri yaklaşık 2 saat içinde sona erecek. Kullanıcılar hesaplarına öncelikle geçici olarak “Emir İptal” modunda ulaşabilecek ve tüm varlıklarını görüntüleyebilecek.

Yazar: Hazal Orta

VanEck, Ethereum’un 1.800 Dolara Ulaşacağını Düşünüyor

Kripto para sektörünün önde gelen isimleri sektör hakkında açıklamalarda bulunuyor. Bu kez Ethereum’un geleceği hakkında konuşan ABD varlık yöneticisi VanEck, ilerleyen dönemlerde Ethereum‘un 1.800 dolara ulaşacağını söyledi. VanEck’ten Ethereum’un Tahmini 69 milyar dolarlık bir borsa yatırım fonunu kontrol eden ABD varlık yöneticisi VanEck‘e göre; Ethereum’un (ETH) kullanıcıların stake edilmiş Ethereum’un çekmesine olanak tanıyan son hard forku, ...

Bağlantıyı kopyala