Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Cantor Fitzgerald Cephesinden Kripto Açıklaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünya genelinde kriptoya olan ilgi artmaya devam ediyor. Küresel finansal hizmetler firması Cantor Fitzgerald, kurumsal alandaki kripto yönelimi hakkında açıklamada bulundu.

Cantor Fitzgerald’a Göre Kurumsal Alanda Kriptoya İlgi Artıyor

Cantor Fitzgerald yetkilisi Elliot Han’a göre kripto kurumsal yatırımcılar için ilgisini kaybetmiş gibi görünse de bu alanın kriptoya olan ilgisi devam ediyor ve artıyor.

cantor fitzgerald cephesinden kripto aciklamasi 2

Cantor Fitzgerald’ın kripto, Blockchain ve dijital varlık yatırım bankacılığını yöneten Elliot Han, yaptığı açıklamada, kriptoda kalan kurumsal firmaların farklı kullanım alanlarını araştırdığını ifade etti. Elliot Han yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı:

Şu anda bu alanda çok fazla heyecan bulunuyor. Burada konuya pek çok farklı perspektiften ve açıdan bakan çok sayıda şirket bulunuyor. Öğrenmeye ve daha fazla anlamaya çalıştığımız şey de bu.

Han bununla birlikte piyasanın bu köşesi için ortaya çıkan en büyük konulardan birisinin, altın gibi gerçek dünya varlıklarını Blockchain üzerine “tokenize” etme becerisi olduğunu belirtti. Han son olarak kurumlarda artık kripto anlamında çok fazla olgunluk gördüklerini ve bu algının yavaş yavaş yerine oturmaya başlayan düzenlemelere bağlı olduğunu belirtti.

Yazar: Burak Köse

Terra Classic (LUNC) Yakımları Başladı, Fiyat Arttı

Terra ekosistemi, çöküş sonrası kripto sektöründe krater etkisi yarattı. İki farklı ağ olarak hayatına devam eden Terra, yeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda Terra Classic (LUNC) için yakım protokolünün başlatılması, hem LUNC fiyatını artırdı hem de yeni dönem LUNC yatırımcılarını sevindirdi. Terra Classic (LUNC) Yakımları Başlatı, Fiyat 1 Haftada Yüzde 65 Arttı ...

Bağlantıyı kopyala