Bitcoin (BTC) $ 61,971.60 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,410.57 0.33%
BNB (BNB) $ 562.47 1.06%
Solana (SOL) $ 142.40 0.83%
XRP (XRP) $ 0.529341 0.74%
Cardano (ADA) $ 0.349417 0.85%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109406 0.31%
Al veya Sat Paribu

Cardano Vakfı, E-Spor Devi Rival ile Anlaştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Cardano Vakfı, blockchain teknolojisinin benimsenmesi adına oyunculara yönelik bir adım attı. Bu adımda NFT’leri kullanacak. Yapılan resmi duyuruya göre, Cardano Vakfı, NFT kampanyalarını desteklemek için oyun şirketi Rival ile ortaklık kurdu.

Cardano ve Rival arasındaki işbirliği için her iki şirketin de yönetici düzeyinde açıklamalar geldi.

Cardano Vakfı, Rival için NFT desteği sağlayacak

Rival ve Cardano Vakfı arasındaki işbirliği, markaları ve kuruluşları, oyunların popülerliği aracılığıyla topluluk oluşturma konusunda güçlendirecek. Organizasyonlar, takımlar ve ligler dahil kurumsal ortaklar, etkileşimi daha da artırmak için çeşitli sadakat teşvikleri sunabilecek. Ayrıca, NFT kampanyaları oluşturulabilecek.

cardano vakfi e spor devi rival ile anlasti 2

Konuyla ilgili Cardano Vakfı CEO’su Frederik Gregaard şunları söyledi:

“Cardano Vakfı’nda Cardano blok zincirinin benimsenmesini ve kullanılmasını sağlamaya odaklandık. Benimseme sağlamak için, dünya çapında 2,8 milyar oyuncudan oluşan bir pazara girmek iyi bir yolu olabilir. Oyuncular, sanal para birimi uygulamalarını içeren en eski oyunlardan bazılarıyla, tokenleştirmeye zaten aşina. Rival ile ortaklığımız birçok yönden doğal bir adım”

Rival CEO’su Matt Virtue da ortaklığı şu sözlerle değerlendirdi:

“Cardano ile ortaklığımız, Rival’ın blockchaine girişini işaret ediyor. Bu, oyun ve e-spordaki sınırsız potansiyeli ortaya çıkarmak için kurumsal bir platform çözümü olarak evrimimizde önemli bir adım. Cardano ile entegrasyon, hem oyuncular hem de ortaklar için tüm Rival deneyimini en üst düzeye çıkarmamıza ve kişiselleştirmemize yardımcı olacak”

Yazar: Hazal Orta

MetaMask’e EOS Ağı Nasıl Eklenir?

Ne yazık ki EOS ana ağını MetaMask’e eklemek mümkün değil. Çünkü EOS, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu bir ağ değil ve Solidity programlama diliyle geliştirilmedi. EOS, MetaMask’e Eklenir mi? Kısaca cevaplamak gerekirse “hayır”. EOS.io blockchain’i şu anda MetaMask ile uyumlu değil çünkü C++ adlı farklı bir programlama dilinde yazılmıştır. Bununla birlikte EOS ekibi EOSIO EVM ...

Bağlantıyı kopyala