Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Cardano’nun Web3 İçin Gelecek Planları Neler?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Consensus 2022, boyunca birçok önemli konu ve konuşmacı sahnede yer aldı. Biz de BTCHaber olarak söz konusu etkinliği yerinden aktardık. Ayrıca orada bulunduğumuz süre boyunca sektörün önemli isimleri ile röportaj yapma fırsatı da yakaladık. Bu isimlerden biri merkeziyetsiz internetin altyapısını oluşturmayı hedefleyen Cardano’nun bağlı olduğu IOHK CCO’su Jerry Fragiskatos oldu.

Cardano’nun Web3 İçin Gelecek Planlarından Bahsetti

Consensus 2022’de Cardano’nun bağlı olduğu IOHK CCO’su Jerry Fragiskatos’a Cardano ekosistemini ve ADA’nın web3 alanındaki hedeflerini sorduk. 15.000’den fazla katılımcı olan etkinlikte Cardano topluluğu da oldukça aktifti.

Jerry Fragiskatos konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu hem eğitimle ilgili ve hem de toplumla ilgili. Birkaç gün önce bir topluluk etkinliğimiz vardı. yaklaşık 1200 kişi bize katıldı. Cardano üzerine inşa edilen tüm ekosistem projelerini bir araya getiriyor. Bu sayede birlikte daha rahat konuşabiliyor ve daha iyi işbirliği yapabiliyoruz. İşbirliği her zaman harikadır. Aynı zamanda daha geniş bir pazarı Cardano hakkında eğitmek için buradayız. Cardano, gerçek dünyadaki kullanım örneklerine odaklıdır. Bu, finansal hizmetler sağlamakla, banka hesabı olmayanları bankayla ilişkilendirmek gibi vs.

Yazar: Sena Karakılıç

Kripto Para Borsaları ve Güvenlik: İşlemleriniz Güvende mi, Neler Yapmalısınız?

Kullanıcıların kripto para işlemi yaparlarken üzerinde durdukları en önemli konu, güvenlik. İşte, bunu bilen kripto para borsaları da güvenlik önlemlerini en üst seviyede almaya çalışıyor. Yazımızda ülkemizdeki kripto para borsalarının güvenlikle ilgili çalışmalarını değerlendiriyoruz. Yazıya geçtiğimiz hafta ABD Adalet Bakanlığı’nın internet sitesinde yayımlanan bir basın duyurusuyla başlayalım: Bakanlığın sitesinde yayımlanan açıklamaya göre, iki Çinli adı ...

Bağlantıyı kopyala