Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Celsius CEO’su Mashinsky: Hafta Sonu Geri Dönüş Bekliyorum

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Son birkaç gün içinde Bitcoin, 32.000 dolara doğru bir yolculuğa çıktı. Piyasada bir miktar canlanma, yatırımcıların da yüzünü güldürdü. Kısa süre önce bir röportaj veren Celsius Network CEO’su Alex Mashinksy de hem kripto para piyasasına hem de enflasyona dair umutlu yorumlar paylaştı.

Celsius CEO’su Mashinsky’den Kripto ve Enflasyon Yorumları

Kripto para piyasasında yaşanan geri çekilmelerden sonra gündemde tabii ki piyasada ne zaman geri dönüş yaşanacağı konusu yer alıyor. Bu konunun sorulduğu bir isim de Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, kripto piyasasının toparlanacağına olan inancını vurguladı. Ayrıca enflasyonun bile uzun vadeli bir düşünce olmadığını söyledi.

celsius ceosu mashinsky hafta sonu geri donus bekliyorum 2

Celsius CEO’su, Wall Street’te yeşil mumlar olduğunu ancak kriptoda kırmızı mumlar olduğuna dikkat çekti. Mashinsky konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Hafta sonu ve gelecek haftaya doğru bir geri dönüş göreceğimizi düşünüyorum. Bir yaya istediğiniz kadar sert basabilirsiniz, ancak ne kadar sert basarsanız o kadar sert geri tepiyor ve burada bir geri tepme için geciktik. Bitcoin toparlandığında genellikle olduğu yerin beş ila sekiz katı görülebilir. Dolayısıyla kriptodaki toparlanma her zaman daha güçlüdür ve her zaman yeni yüksek zirveleri ve yeni yüksek dipleri temsil eder”

Mashinsky, JPMorgan’ın bile kriptoyla artık daha fazla ilgilendiğini söyledi. Şirket, genelde kripto hakkında konuşmayan JPMorgan’ın bile bu hafta kripto satışlarının abartıldığını ve bugün bulunduğumuz yerden 38.000 dolar seviyesine bir toparlanma gördüğünü söyleyen bir rapor yayınlamıştı.

Yazar: Hazal Orta

Yaptırımlar Tornado Cash’in ‘Fişini Çekemedi’

Yasa dışı faaliyet iddialarıyla yaptırım listesine eklenen Tornado Cash‘te işlemler tamamen durmadı. Chainalysis’e göre merkezi bir platformla kıyaslandığında Tornado Cash’in fişini çekmek oldukça zor. Bu durum ise yaptırımların ademi merkeziyetçi bir yapı karşısında başarılı olmasının neredeyse imkansız olduğu şeklinde yorumlandı. Blockchain analitik şirketi Chainalysis, kripto para karıştırma hizmeti veren Tornado Cash’e yönelik yaptırımların başarılı olmadığını ...

Bağlantıyı kopyala