Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Celsius Network, BadgerDAO DeFi Saldırısını Doğruladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz gün DeFi protokolü BadgerDAO, büyük bir saldırıya uğramıştı. Güvenlik araştırma şirketi PeckShield’e göre, protokol kullanıcılarının 120,3 milyon doları çalışmıştı. Son olarak Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky bugün canlı bir yayında, şirketin BadgerDAO hackinde para kaybettiğini doğruladı.

Mashinksy, Hack ile alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Bütün bu fonları geri almak için Badger ile ortaklaşa çalışıyoruz. Soruşturmada onlarla işbirliği yapıyoruz.”

Celsius Network CEOsu Alex Mashinsky 2

Celsius Network, BadgerDAO’nun 120 Milyon Dolarlık Saldırısını Araştırıyor

Twitter’daki zincir içi işlemlere bakan bazı uzmanlara göre ise, Celsius Network bu istismarın bir sonucu olarak yaklaşık 50 milyon dolar kaybetmiş olabilir. BadgerDAO açığı, saldırganların ana web sitesinin kontrolünü ele geçirmeyi başardığı bir ön uç saldırısını mümkün kıldı. 

Basit bir anlatım ile kullanıcılar işlem yapmaya gittiğinde, saldırgan fonları çalmak için işlemlerin rotasını değiştirdiğini söyleyebiliriz.

Konuşmasına devam eden Mashinksy, şunları ekledi:

“Her Celsius kullanıcısının anladığından emin olmak istiyorum, böyle şeyler olduğunda kaybeden bizleriz, kaybetmezsiniz çünkü fonları kurtarmak bizim işimiz, bu fonlarla çalışmak, iyi olanı seçmek bizim işimiz. Karşılaştığımız kötü işlerde öyle.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Binance Kadın Akademisi İlk Mezunlarını Verdi

Kripto para borsası Binance‘in ‘Kadın Akademisi’ programı ilk mezunlarını verdi. Akademide finans alanında kariyer planı olan kadınlara eğitimler verildi. Programa katılan 23 kişi sertifikalarını almaya hak kazandı. Binance Kadın Akademisi’nden Mezun Oldular 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hayata geçirilen ‘Binance Kadın Akademisi’ Mentorluk Programı’nda 6 haftalık eğitimlerini tamamlayan 23 katılımcı sertifikalarını almaya hak kazandı. Katılımcılar ...

Bağlantıyı kopyala