Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Celsius’u “Bitcoin madenciliği” formülü kurtardı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Yaklaşık bir buçuk sene önce iflas eden kripto borç platformu Celsius, saatler önce yaptığı resmi duyuruda iflas koruma programının başarıya ulaştığını açıkladı.

Aradan geçen 18 ayın ardından iflas durumundan kurtulan şirket, resmi sürecin sona ermesinin ardından 3 milyar dolar büyüklüğünde borcunu kripto para ve nakit para olarak ödeyeceğini belirtti. Şirketin yeniden yapılanma kapsamında alacaklılar Iconic Digital adında yeni Bitcoin madencilik şirketinin bir kısmının hissedarı olması planlanıyor.

Celsius’un kurtarma formülünde kritik rol oynayan Bitcoin madencisinin yönetim ve işleyişinden ise Miami merkezli Hut 8 sorumlu olacak.

Kripto para piyasasındaki düşüşten önemli ölçüde etkilenen şirket, 13 Temmuz 2022 tarihinde iflas bayrağını çekmişti. Celsius, günümüzde iflastan kurtuluyor gibi görünse de suçlamalarla karşı karşıya kalan kurucu Alex Mashinsky’ın durumu meçhuliyetini koruyor. Mashinsky’ın bir sonraki duruşması Eylül ayında gerçekleşecek.

Borçların ödenmesinin ardından kripto borç platformunun faaliyete devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Blockchain Teknolojisi ve Gelecek Yarışı

Teknoloji endüstrisindeki gelişmeler, çeşitli sektörlerde Blockchain teknolojisinin gelişmesine katkı sağlar. Ancak, insanların aklında beliren sorular uçup gitmiş değil. En çok sorulan sorulardan biri şudur: Blockchain’in geleceği nedir? Cevap, ülkelerin ticaret kapasitesi, hacmi ve ekonomisinde yatmaktadır. Blockchain teknolojisi, sürekli gelişen benzersiz unsurlarıyla şüphesiz dünyamızın standartlarını geride bıraktı. Blockchain danışmanlık hizmetlerinin dünya çapında iyice benimsenmesi, ticari operasyonlarda ...

Bağlantıyı kopyala