Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Charles Hoskinson, XRP Hakkında Konuşmayacağını Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson‘dan yeni bir açıklama geldi. Charles Hoskinson, topluluktan gelen şiddetli saldırıları gerekçe göstererek artık Ripple ve yerel tokeni XRP hakkında konuşmayacağını açıkladı.

Charles Hoskinson’dan XRP Açıklaması

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, topluluktan gelen şiddetli saldırıları gerekçe göstererek artık Ripple ve yerel tokeni XRP hakkında konuşmayacağını belirtti.

charles hoskinson

Hoskinson’a göre saldırılar, düzenleyiciyle gizli anlaşma yapmakla suçlandığı devam eden Ripple ve Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) davasındaki duruşmadan sonra ortaya çıktı. Hoskinson, daha önce konuya yakın kaynakların kendisine davanın 15 Aralık’ta sonuçlanacağı bilgisini verdiğini belirtmişti.

Ayrıca Ethereum‘un kurucu ortağı olarak da görev yapan Hoskinson, saldırıların yersiz olduğunu ve kendisinin Ripple tarafında yer aldığını da söyledi.

Charles Hoskinson, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Yalan söylemekle suçlandım ve yine bir sel yaratmak ve trollük yapmakla suçlandım. XRP topluluğuyla nasıl etkileşim kuracağımı bilmiyorum, açıklamalarımın tarihsel olarak çok ölçülü ve destekleyici olduğunu düşünüyorum.

Yazar: Sena Karakılıç

Tether, USDT’yi Kava’da Piyasaya Sürdü

Stablecoin pazarının hakimi konumunda bulunan Tether‘in USDT’si Kava aracılığıyla Cosmos’ta başarıyla piyasaya sürüldü. Tether’in USDT’si Kava entegrasyonu ile Cosmos’un Blockchain Arası İletişim (IBC) ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ekosistemlerinde stablecoin likiditesini erişilebilir hale getirecek. Yerel USDT’nin Cosmos dApp ve uygulama zincirleri ile EVM dApp kullanıcılarına güvenli ve evrensel olarak benimsenmiş stablecoin getireceği kaydedildi. USDT, Kava ...

Bağlantıyı kopyala