Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

CHILI, Kripto Ödemelerini Kabul Etmek İçin Coinbar İle Ortak Oldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para birimleri şirketlerin ödeme seçenekleri arasına girmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde aracı kurumların aktivitesinin artmasıyla birlikte birçok şirket, kripto para birimlerini kabul etmeye başladı. Bu kez çevrimiçi film hizmeti CHILI, ödeme seçeneklerine kripto paraları eklemek için İtalya merkezli finansal teknoloji şirketi Coinbar ile ortaklık kurdu.

CHILI, Coinbar ile Kripto Ödemeleri İçin İş Birliği Yaptı

CHILI, kullanıcılarının CoinbarPay kullanarak Bitcoin, Ripple, DigitalBits ve Tether ile ödeme yapmasına izin vermek için Coinbar ile ortaklık kurdu.

chili kripto odemelerini kabul etmek icin coinbar ile ortak oldu 1

Bu ortaklıkla beraber 15 Haziran’dan itibaren kullanıcılar, CHILI platformunda CoinbarPay aracılığıyla kripto para birimleriyle ödeme yapabilecek. Başlangıçta platform, Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), DigitalBits (XDB) ve Tether‘i (USDT) destekleyecek.

İtalya, İngiltere, Almanya, Avusturya ve Polonya olmak üzere beş Avrupa ülkesinde doğrudan yayın yapan bir çevrimiçi dizi platformu olan CHILI, kullanıcılara binlerce film ve TV dizisinden oluşan geniş bir katalog sunar.

CHILI CEO’su ve kurucusu Giorgio Tacchia konuyla ilgili şunları söyledi:

Avrupa’da kripto ödemelerini kabul eden ilk OTT platformu olacağız. Günümüzde birçok kullanıcı, şirketlerin kripto para birimiyle ödeme yapmasını talep ediyor. CHILI, müşterilerine geleceğe bakış konusunda her zaman öncü olmuştur.

Yazar: Esra Bayram

Morgan Stanley yöneticisinden Bitcoin ETF ve kripto yorumu

Henüz on beş yaşına yeni basan kripto paralar kısa sürede trilyon doların üzerinde piyasa değerine ulaştı. Dev yatırım bankası Morgan Stanley’in dijital varlık piyasaları yöneticisi Andrew Peel, paylaştığı yatırım notunda Bitcoin ETF kararı ve kriptonun geleceğine dair fikirlerini belirtti. SEC’in spot Bitcoin ETF’lerine verdiği onayın kripto paraların kaderini değiştirebileceğini belirten Peel, notta şu ifadeye yer ...

Bağlantıyı kopyala