Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Christopher Waller, Kripto Yatırımcılarını Uyardı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Fed yönetim kurulu üyesi Christopher Waller’da kripto para piyasasında yaşanan olumsuz havadan etkilenen kripto yatırımcılarını uyardı. Christopher Waller, kripto yatırımcılarını büyük ölçekte zarar etmeye devam ederse, durumun ahlaki olarak tahammül edilemez hale gelebileceği konusunda uyardı. 

Christopher Waller’dan Kripto Yatırımcılarını Uyarı

İsviçre’deki SNB-CIF Kripto Varlıklar ve Finansal İnovasyon Konferansı sırasında konuşan Fed yönetim kurulu üyesi Christopher Waller özellikle yatırımcıların yeterli bilgiye sahip olmaması ve tüm paralarını kaybetmesi durumunda hoşgörüsüzlüğün ortaya çıkabileceğin kaydetti.

christopher waller kripto yatirimcilarini uyardit
Fed yönetim kurulu üyesi Christopher Waller

Waller’a göre, kayıplar Terra ekosistemi ile tanık olduğu gibi ortaya çıkarsa, düzenleme talebi olacak. Bu nedenle, şimdi alınmasını tavsiye etti. 

Sosyal bir perspektiften, kayıplar yaygınlaştığında başka bir olası sonuç daha var: Bu kayıplar pratik, politik veya ahlaki olarak katlanılmaz hale geliyor. Waller, “Gündelik yatırımcılar, sıcak bir pazara katılmak istemek dışında hiçbir neden olmaksızın hayat birikimlerini kaybetmeye başladığında, toplu eylem talepleri hızla artabilir.

Fed yönetim kurulu üyesi Waller özellikle hızlı büyüyen kripto sektörü için daha iyi düzenlemenin, yüksek net değerli yatırımcıların para kaybetmesine yardımcı olmak için değil, herkes için gerekli olduğunu da ekledi.

Yazar: Sena Karakılıç

VeChain (VET) Kaç TL?

  VET Grafiği VET/TL Grafiği VeChain Nedir? VeChain (VET), tedarik zinciri yönetimi ve işletme süreçlerini geliştiren blockchain çözümüdür. Amacı, karmaşık tedarik zincirleri arasındaki bilgi aktarımını dağıtık defter teknolojisi ile gerçekleştirmektir. VeChain’in Özellikleri Nelerdir? İlk olarak tedarik zinciri çözümü sunan VeChain, zaman içinde kendi ağını oluşturup diğer alanlara doğru kaymayı başardı. Özellikle lüks sektörü için ürünlerin ...

Bağlantıyı kopyala