Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

CIA Direktörü: CIA, Kripto ile ilgili Birçok Proje Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Bill Burns, kripto ile ilgili bazı projelerin başlatıldığını söyleyerek dikkatleri üzerine çekti. Burns, Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuştu.

CIA Direktörü, Kripto Hakkında Konuştu

Wall Street Journal, CEO Konseyi Zirvesi düzenledi. Etkinlikte konuşan isimlerden biri de ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Bill Burns oldu. Burns, siber suç çetelerinin saldırıların ölçeği, sayıları ve gelişmişlikleri açısından erişimlerini genişlettiklerini belirtti.

cia direktoru cia kripto ile ilgili bircok proje baslatti

Kripto para birimleri bu yıl boyunca birkaç yüksek profilli fidye yazılımı olaylarıyla gündeme gelişti.

CIA’in kriptoya dahil olduğuna dair haberler de zaman zaman basında yer bulmuştu.

Geçen yıl, Isviçreli şifreleme şirketi Crypto AG’nin uzun zamanda CIA ve Batı Alman istihbaratı tarafından gizlice kontrol edildiği ortaya çıktı.

Nisan ayında CIA’in eski tepe ismi Michael Morell, işlemlerin kolayca izlenebilmesi nedeniyle Bitcoin’i gözetim için bir nimet olarak değerlendirmiş ve hükümetlerin Bitcoin’i benimsemesi gerektiğini söylemişti. Morell, yasadışı oyuncuların da Bitcoin’den uzaklaştırılması için teşvikler olacağını belirtmişti.

Yazar: Hazal Orta

Bitcoin ATM’sinden Nasıl Bitcoin Satın Alınır?

Wikipedia’nın verdiği bilgiye göre, takvim yaprakları 27 Haziran 1967’yi gösterdiğinde, tam anlamıyla ATM sayılabilecek ilk cihaz De La Rue tarafından Barclays Bank için üretildi ve Londra’nın Enfield kasabasındaki yerini aldı. Türkiye’de ise ATM’nin ilk hayatımıza girişi bundan tam 20 yıl sonra oldu. Şimdilerde, dünyanın birçok yerinde ATM’ler, her gün binlerce kişinin işlemlerini yapıyor. Kripto para ...

Bağlantıyı kopyala