Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Çinli Oyun Devi NetEase, Metaverse’e Göz Kırptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son zamanlarda metaverse kavramını sık sık duyar hale geldik. Birçok önemli şirket, Web 3.0 ile birlikte metaverse’ün daha geniş bir kitleye yayılacağını düşünüyor. Oyun devleri ise bu alana yönelen şirketlerin başında geliyor. Çinli oyun devi NetEase de üçüncü çeyrek kazanç toplantısında metaverse dünyasına göz kırptığını söyledi.

NetEase de Metaverse için Kolları Sıvadı

Oyun şirketi NetEase, yılın üçüncü çeyreğine ait finansal verilerini açıkladı. NetEase yatırımcı ilişkileri direktörü Margaret Shi de bu toplantıda şirketin, metaverse için hazır olduğunun sinyallerini verdi. Ayrıca Shi, şirketin ne yapması gerektiğini bildiğini söyleyerek iddiasını göstermiş oldu.

cinli oyun devi netease metaversee goz kirpti 2

Çinli teknoloji devleri, özellikle oyunlar ve sosyal medya ile metaverse’e giriş yapıyor. Geçen hafta da Tencent, metaverse ile ilgili, çok fazla teknolojiye ve yeteceğe sahip olduklarını söyleyen bir açıklama yapmıştı. Hatta bunun için yeni bir stüdyo kurduğunu da açıkladı. Diğer yandan, TikTok’un sahibi ByteDance de metaverse stratejisinin bir parçası olarak VR gözlük üreticisi Pico’u satın aldı.

Indentity V ve Onmyouji gibi oyunlarda imzası bulunan NetEase’nin üçüncü çeyrekteki net geliri 22,2 milyar RMB yani yaklaşık 3.4 milyar dolar olarak açıklandı. Şirketin kazancının yüzde 70’ten fazlasını oyunlar oluşturuyor.

Yazar: Hazal Orta

Bitcoin’de (BTC) olumlu gösterge

Bir kripto gözlemcisinin yapmış olduğu teknik analize göre, Bitcoin (BTC) önümüzdeki haftalar için olumlu bir görünüm sunan üçgen formasyonda konsolide oluyor. Lider kripto para birimi BTC, son yedi gün içerisinde 33 bin dolar ila 35 bin dolar arasında hareketlilik sergiledi. Bu fiyat aralığında işlem gören BTC, grafikte bir üçgen formasyonu oluşturdu. Analistler ve kripto trader’ları, ...

Bağlantıyı kopyala