Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Çinli Yetkililer, Yapay Zeka Hizmetleri için Güvenlik İncelemelerini Zorunlu Kılacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde yapay zeka ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Çin’den bir hamle geldi. Çin, ChatGPT gibi yeni sohbet robotları ortaya çıkmaya devam ettikçe, operasyondan önce tüm üretken yapay zeka hizmetleri için yeni bir güvenlik incelemesi zorunluluğu getirmeyi planlıyor.

Çin’de Yapay Zeka Hizmetleri için Güvenlik İncelemelerini Zorunlu Olacak

Çin’de yerel makamlar, üretime dayalı yapay zeka hizmetlerinin kamuya açık operasyonlarından önce zorunlu olarak gözden geçirilmesini zorunlu kılmayı planladıklarını duyurdu.

yapay zeka suc islerse getty 1957903

Çin’in internet düzenleyicisi olan Çin Siber Uzay İdaresi’nin web sitesinde yapılan açıklamaya göre, AI hizmetleri sağlayıcıları tüm içeriğin doğru olduğundan, fikri mülkiyete (IP) saygı duyduğundan ve ayrımcılık yapmadığından veya güvenliği tehlikeye atmadığından emin olma sorumluluğuna sahip.

Bu duyurular, Çin’in en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Baidu Inc.’in mart ayı sonlarında OpenAI’nin ChatGPT’sine rakip olan yeni yapay zeka sohbet robotu ERNIE’yi tanıtmasının ardından geldi. Ek olarak, yapay zeka tarafından oluşturulan tüm içeriğin bu şekilde açıkça etiketlenmesi gerekiyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Altcoin rallisi yaklaşıyor mu? Analistler hangi verileri takip ediyor?

Bitcoin’in orta vadede yaşadığı yükselişe rağmen altcoinler pek hareket etmemişti. Günümüzde ise lider kripto parada yatay bir seyir hakim. Bu durum, yatırımcıları bir sonraki hamlenin altlarda geleceğine dair heyecanlandırıyor. Kripto para fenomenleri ve analistler konu hakkında ne düşünüyor? Altcoin rallisinin başlangıcı ne zaman olacak? Bu haberde, çeşitli görüş ve göstergelere göz atacağız. Bu veriye dikkat! ...

Bağlantıyı kopyala