Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Cion Digital, Finansman Turunda 12 Milyon Dolar Topladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geleneksel finans kurumları için bir kripto altyapısı girişimi olan Cion Digital, bir finansman turunda, 12 milyon dolar topladı. Finansman turu; Cota Capital, Epic Ventures, Hourglass Capital Partners, BAT Ventures, Greycroft ve Ulu Ventures ile birlikte yönetildi.

Cion Digital, Finansman Gelirlerini Ekibini Büyütmek için Kullanacak

Kripto altyapısı girişimi Cion Digital, finansman turunda, 12 milyon dolar topladığını duyurdu. Cion Digital’in kurucusu ve CEO’su Snehal Fulzele, finansmandan elde ettiği sermayeyi ekibini genişletmek ve altyapı platformunu başlatmak için kullanmayı planladığını söyledi. Bunun yanında şirketin mevcut çalışan sayısı 20. Fulzele bu yılın sonuna kadar ekibini 45’e çıkarmayı hedefliyor. Ayrıca Cion, Hindistan’ın Pune şehrinde bir araştırma, geliştirme merkezi açmayı ve mühendisleri işe almayı da planlıyor.

cion digital finansman turunda 12 milyon dolar topladi 2

Cion Digital‘in bir başka hedefi ise geleneksel finans kurumları ve kayıtlı yatırım danışmanlığı firmaları gibi kripto dışı yerel kuruluşların kripto hizmetleri sunmalarına yardımcı olmak.

Bunun yanında belirtmek gerekirse; yapılan bu finansman turu, Cion Digit‘in ilk sermaye artırımı turu oldu. Ayrıca finansman turuna katılan önde gelen yatırımcılar arasında Green Visor Capital ve 645 Ventures da katılım sağladı.

Yazar: Sena Karakılıç

MetaMask DAO ve Token Nedir?

ConsenSys kurucusu Joseph Lubin, MetaMask’in kendi token’ını ve DAO’sunu piyasaya süreceğini resmen doğruladı. MetaMask DAO ve Token tam olarak ne anlama geliyor? ConsenSys, popüler MetaMask Web3 cüzdanının geliştiricisi. ConsenSys, Ethereum tabanlı araçlara ve ilgili altyapıya güçlü bir şekilde odaklanarak uzun yıllardır Web3 ve blockchain alanındaki geliştirmelerin en ön saflarında yer almaktadır. En popüler tarayıcı tabanlı ...

Bağlantıyı kopyala