Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Circle, USDC Rezervlerini Silvergate’ten Taşıdı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe son günlerde Silvergate olayı işe çalkalanıyor. Konu ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Çıkan haberlere göre; kripto bankası Silvergate, mali durumları nedeniyle ortaya çıkan karmaşanın ortasında, Silvergate Exchange Network hizmetini durdurduğunu duyurmuştu. Coinbase ile iplerini koparan şirket, kripto varlık piyasasına sağladığı çeşitli hizmetlerini de sonlandırdı.

Circle, USDC Rezervlerini Silvergate’ten Taşıdığını Belitti

Circle, Silvergate ve USDC rezervlerine yönelik bir açıklama yaptı. Silvergate’teki karmaşadan dolayı Circle, bankada bulunan USDC rezervlerini kurtarmak için harekete geçti. USDC rezervlerini diğer bankalara taşıyan ihraççı şirket, açıklamalarda bulundu. Silvergate Bank’ın daha önce daha geniş dijital varlık piyasasına sağladığı bazı hizmetler Silvergate tarafından askıya alındı.

circle usdc rezervlerini silvergateten tasidierfev

Circle’ın müşteri hizmetleri, operasyonları, risk yönetimi ve finans ekipleri, kalan Silvergate’e bağımlı müşterilerini alternatif seçenekler hakkında bilgilendirdi. Silvergate, mevduatla ilgili hizmetlerinin etkilenmediğini belirtmesine rağmen Circle, Silvergate Bank ile kalan hizmetleri taşımak için aktif olarak çalışıyor.

Circle, Silvergate’in operasyonlarına devam edeceğini bildirmesine rağmen, kripto bankasıyla kalan hizmetlerini de taşımaya devam ettiğini açıkladı.

Yazar: Sena Karakılıç

Paribu Danışma Kurulu, 2022 Kripto Ekosistemi Öngörülerini Paylaştı

Yerli kripto para platformu Paribu‘nun alanında uzman isimlerden oluşan Danışman Kurulu, Türkiye’deki kripto varlık ekosistemine dair öngörülerini paylaştı. Aralarında Cemil Şinasi Türün, Hulki Okan Tabak, Turan Sert, Yakup Bayrak, Mehmet Türkarslan’ın yer aldığı kurul, 2022’den neler bekliyor? Paribu Danışma Kurulu, 2022’den Neler Bekliyor? Dijital varlık işlem hizmetleri, blokzincir çalışmaları, müşteri deneyimi, risk yönetimi gibi konularda ...

Bağlantıyı kopyala