Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Citi, tokenizasyon çalışmaları için Avalanche subnet’inden yararlandı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Citi, özel sermaye fonlarının tokenizasyonu için Avalanche ağından yararlanıyor.

Cointelegraph’ın haberine göre bankacılık devi, test aşaması için Avalanche’ın ana şirketi Ava Labs’ın yanı sıra WisdomTree, Wellington Management, T. Rowe Price Associates ve Cumberland ile birlikte çalıştı. ABN AMRO da yatırımcı olarak rol üstlendi.

Ortaklar, simüle edilmiş fon dağıtım kurallarını uygulama amacıyla akıllı sözleşmeleri test etti. Test, Avalanche Evergreen Spruce Subnet’inde (alt ağ) gerçekleştirildi.

Citi, tokenizsasyonun, standardizasyon, otomasyon ve geliştirilmiş işletim modellerinden elde edilen değeri ortaya çıkardığını vurguladı.

Bankacılık devi, esnek bir onramp ile birlikte blockchain teknolojisinin özel sermaye piyasalarını dönüştürebileceğini ifade etti.

Yazar: Cem Yavuz

RSI İndikatörü Nedir? RSI İndikatörü Nasıl Hesaplanır?

Daha iyi RSI olarak bilinen Göreceli Güç Endeksi, bir varlığın yukarı yönlü hareketlerinin özelliklerini incelemedeki kullanışlılığı nedeniyle kripto para ticaret platformlarında yaygın olarak bilinen bir başka teknik analiz göstergesidir. Bu yazımıda “RSI indikatörü nedir? RSI indikatörü nasıl hesaplanır” sorusunun cevaplarına değinceğiz.  Relative Strength Index (RSI), çeşitli varlıklar için son fiyat değişikliklerinin büyüklüğünü ölçerek aşırı alım ...

Bağlantıyı kopyala