Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

CNN, NFT Projesini Durdurma Kararı Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde birçok NFT projesi fişini çekmiş durumda. Son olarak NFT ve Web3 platformu CNN Vault aldığı kararla hizmetlerini durdurdu. Vault ekibi yaptığı açıklamalarında, altı haftalık bir deneme sürecinin olduğunu ve bu deneme sürecinin sonunda topluluğun yoğun ilgi göstermesiyle projenin genişlediğini açıkladı.

Söz konusu açıklama CNN Vault tarafından şu şekilde yapıldı:

CNN, NFT Projesi Vault’u Sonlandırdı

CNN insanların ilgisini çekecek önemli haber olaylarını NFT haline getirmeye başlamıştı. Bununla beraber Vault adlı platformda kullanıcılara geleneksel medyanın, yeni teknolojiyle buluşma imkanı sunuldu. Alınan son bir karar ile bu proje durduruldu.

Vault ekibi yaptığı açıklamada konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Vault başlangıçta altı haftalık bir deneme olarak başlatıldı, ancak topluluğumuzun desteği ve katılımı bu projeyi çok daha büyük bir şeye genişletmemize izin verdi.

Ayrıca CNN tarafından yapılan bu açıklama topluluk tarafından olumlu karşılanmadı. Projenin Discord sunucularında eleştirilere maruz kalan proje, dolandırıcılıkla bile karşı karşıya geldi.

Yazar: Sena Karakılıç

Celsius Network’e Yönelik Soruşturmalar Artıyor

İflas eden kripto borç platformu Celsius Network üzerine baskılar artmaya devam ediyor. Celsius Network’ün yaklaşık 40 ABD eyaletinde federal savcılar tarafından soruşturulduğu aktarıldı. Celsius Network Mağdurlarına Göre Şirket, Eyaletlerin İncelemesi Altında Kripto para birimlerinde yaşanan düşüşler pek çok kripto şirketini olumsuz etkiliyor. Konu hakkında bilgisi olan kişilerin aktardıklarına göre, Celsius Network federal savcılar tarafından inceleme ...

Bağlantıyı kopyala