Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Coinbase ile Ripple’dan Hukuk Buluşması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD’li düzenleyicilerin radarındaki iki kripto şirketinin hukukçuları buluştu. SEC ile sorun yaşayan Ripple ile Coinbase‘in hukukçuları bir araya gelerek kripto endüstrisindeki son gelişmeleri masaya yatırdı. Toplantıda Coinbase baş hukuk sorumlusu Paul Grewal ile Ripple’dan Stuart Alderoty yer aldı.

sec yatirimcilari kripto konusunda uyardi 2

Coinbase ile Ripple’ın Hukukçuları Bir Araya Geldi

ABD’de kripto şirketlerine yönelik baskılar arttı. Şirketler ise düzenleyici kurumlara karşı harekete geçti. SEC ile sorun yaşayan Coinbase ile Ripple’ın hukuk yetkilileri bir araya geldi. Kripto para borsası Coinbase’in baş hukuk sorumlusu Paul Grewal ile Ripple yetkilisi Stuart Alderoty buluştu. Toplantıda kripto sektörüne yönelik son gelişmeler ele alındı. Toplantıda konuşulanların ayrıntılı bir açıklaması ise yapılmadı.

Ripple’ın SEC ile davası 2020 yılından bu yana sürüyor. Şirket, kayıtsız menkul kıymet ihracı yaptığı iddiasıyla suçlanıyor. Devam eden dava, Ripple topluluğu tarafından yakından takip ediliyor. SEC, şubat ayında Coinbase’e bir Wells bildirimi göndermişti. Coinbase ise düzenleme çalışmalarında net bir çerçeve oturtulması için SEC’e dava açmıştı. Grewal, geçen hafta yaptığı açıklamada borsanın menkul kıymet listelemediğini belirtmişti. Ayrıca, Coinbase’in SEC’e karşı kendini savunacağını ifade etmişti. Rippe’ın SEC ile yaşadığı gerilimden dolayı XRP, Coinbase borsasından delist edilmişti.

Yazar: Göker Bilgiç

ABD’li senatörlerden Fed başkanına mektup! | Fed faizleri düşürecek mi?

ABD Senatörü Elizabeth Warren, Jake Rosen ve John Hickenlooper, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’a yazdıkları mektupta faizlerin düşürülmesi çağrısında bulundu. Mektupta, Fed’in para politikasının enflasyonu düşürmede yetersiz kaldığı ve aksine konut ile otomobil sigorta maliyetlerini artırarak ekonomiye zarar verdiği belirtildi. Senatörler, yüksek faiz oranlarının binlerce Amerikalının işini kaybetme riskini artırdığına dikkat çekti. Warren ...

Bağlantıyı kopyala