Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Coinbase, Kanadalı bankacılık devleriyle masada

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD merkezli kripto borsası Coinbase‘in Kanadalı bankacılık devleriyle görüşmeler yaptığı bildirildi. Bu ay Kanada’da resmen faaliyete geçen borsanın bankaları kripto ekosistemini desteklemeye ikna etme çalıştığı ifade edildi.

Coinbaseden stake karari 4 eyalette durduruldu

Coinbase’den Kanada açıklaması

Coinbase‘in Kanada operasyonlarının direktörü Lucas Matheson, birinci kademe bankalarıyla görüşmeler yaptığını söyledi. Matheson, bankaların isimlerini açıklamadı. Kanada’nın en büyük beş bankasının Royal Bank of Canada, Toronto-Dominion Bank, Bank of Nova Scotia, Bank of Montreal ve Canadian Imperial Bank of Commerce olduğu biliniyor. Coinbase’in hangi bankalarla görüştüğü tam olarak bilinmiyor.

Kanadalıların çoğunlukla beş banka ile çalıştığını vurgulayan Matheson, bankaların sektörü desteklemek için birinci kademe bankalarla yakın çalışmayı hedeflediklerini kaydetti. Matheson, “Kanada’daki bazı büyük bankaların kripto ekonomisine katılmaya başladığını göreceğimizi umuyorum” dedi. Matheson, Kanadalı düzenleyicilerin hem dijital varlık ekonomisi hem de ülkenin bu alanda lider olma hedefleri için doğru düzenleyici çerçeveyi bulma konusunda ilgili ve yardımcı olduklarını söyledi.

Borsanın ilerleyen dönemlerde Kanada’da türev ürünler için lisans almayı planladığı belirtildi. ABD’de düzenleyici baskılarla mücadele eden Coinbase, bir süre önce vadeli işlemler için lisans aldığını duyurmuştu.

Yazar: Göker Bilgiç

Güney Kore NFT’lere Vergi Getirmeyi Planlıyor

Kripto para ve Blockchain küresel olarak tartışılmaya devam ediliyor. Son olarak Güney Kore, NFT varlık üzerine bazı düzenlemler ile gündeme geldi. Güney Kore Mali Otoritesi kısa bir süre önce, vergiye tabi olmayan NFT’leri vergilendirilebilir varlıklar olarak ilan etti. Salı günü, Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu (FSC), NFT’leri vergilendirmeye başlayacağını duyurdu. Güney Kore NFT ve Kriptoları Vergilendiriyor ...

Bağlantıyı kopyala