Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Coinbase, Rakibi Binance’in BUSD’sini Listeledi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsaları arasında sıkı bir rekabet var. Bu rekabetin önemli oyuncularından ikisi Coinbase ve Binance. Coinbase, şimdilerde en büyük rakibi Binance’in stablecoin’i BUSD‘yi Ethereum ağı üzerinde işlem yapmak üzere listeledi.

Coinbase, Binance’in BUSD’sini Listeye Ekledi

Kripto para borsası Coinbase, listelediği stablecoin’ler arasına Binance’in Binance USD’sini (BUSD) de ekliyor. Şimdiye kadar ether (USDT), USD Coin (USDC), TerraUSD (UST), Dai (DAI), Paxos Standard (PAX), Rai Reflex Index (RAI) ve mStable USD’nin listelediği borsanın 8. stablecoin’i BUSD oldu.

coinbase rakibi binancein busdsini listeledi

Bu arada BUSD’nin Binance’in kripto para rezervlerini saklayan Paxos ile ortaklaşa geliştirdiği bir stablecoin olduğunu belirtelim. Son istatistiklere göre BUSD, Coinbase’deki varlıklar arasında en popüler 10. varlık olarak dikkat çekiyor.

Bir rakibin stablecoin’ini listeleme konusunda fikri sorulan bir Coinbase sözcüsü ise şirketin varlık listeleri hakkında yorum yapmadığını belirtti.

Coinbase ve Binance, en popüler iki kripto para borsası ve web sitelerinin trafiği ve işlem hacmi arasında sıkı bir rekabet var.

Son olarak BUSD’nin CoinGecko verilerine göre, 17,415,203,055 dolarlık piyasa değerine sahip olduğunu belirtelim.

Yazar: Hazal Orta

BTCafe’nin Dördüncü Bölümünde Mennan Şahin ile Kripto Varlıklar ve Yatırımlar Hakkında Konuşuldu

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla dördüncüsü gerçekleştirilen BTCafe’nin bu haftaki konuğu Mennan Şahin oldu. Mennan Şahin ile kripto varlık yatırımlarından, Bitcoin’in yükselişi ve düşüşüne kadar birçok konudan bahsedildi. Konu Başlıkları; Kripto varlık yatırımları Bitcoin’in yükselişi ve düşüşü Neler Konuşuldu? – Melis Hazal Karagöz ilk olarak en çok merak edilen “Yatırım yapıyor musun?” sorusunu Mennan Şahin’e ...

Bağlantıyı kopyala