Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Coinbase, WooCommerce Ortaklığını Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Coinbase, kripto para ödemelerinin yaygınlaşması için yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre Coinbase, WooCommerce ile ortaklık kurdu.

WooCommerce, Kripto Para Birimi Ödemelerine İzin Veriyor

Dünyanın en popüler açık kaynaklı bir e-ticaret platformu olan WooCommerce, ödeme seçeneklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. WordPress üzerine kurulu olan WooCommerce dünya genelinde faaliyet gösteren çevrimiçi mağazaların yüzde 25’ine güç veriyor. Eklenti ayrıca milyonlarca işletmenin çevrimiçi satış yapmasına ve siparişleri yönetmesine izin veriyor.

coinbase woocommerce ortakligini duyurdu 2

Coinbase ve WooCommerce tarafından yapılan açıklamaya göre WooCommerce satıcıları artık Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) dahil olmak üzere pek çok kripto para birimi ile ödeme kabul edebilecek. Duyuruda Coinbase Commerce tarafından desteklenen WooCommerce satıcıların artık Bitcoin, Bitcoin Cash, DAI, Ethereum, Litecoin, Dogecoin ya da USDC ile ödeme alabilecekleri belirtildi. Konu hakkında açıklama yapan Automattic Web3 Lideri Dave Lockie şu ifadeler kullandı:

Coinbase Commerce’i kripto ödeme işleme ortağı olarak WooCommerce Marketplace’e davet etmekten çok memnunuz. Coinbase ve WooCommerce, insanların çevrimiçi satın alma ve satış yapmaları için özgürlük ve esnekliğin önemi konusunda çok benzer değerleri paylaşıyor.

Yazar: Burak Köse

Solana Breakpoint 2021’de Neler Oldu?

Solana blok zinciri, 8-10 Kasım tarihleri arasında ilk küresel çevrimiçi konferansını düzenledi. Birçok panelden ve partiden oluşan Solana Breakpoint 2021‘de; önümüzdeki süreçte planlanan projeler, olası gelişmeler ve birçok detay daha kullanıcılara aktarıldı. Konferansta kullanıcılarla paylaşılan gelişmelerden biri, Solana ile Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian’ın risk sermayesi şirketi Seven Seven Six arasında kurulan ortaklık olduğu bildirildi. ...

Bağlantıyı kopyala