Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Coinbase Yüksek Faizli DeFi Ürününü Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto borsası Coinbase, 70’ten fazla ülkedeki müşterilerine, merkeziyetsiz finans (DeFi) dünyası aracılığıyla kripto varlıklarıyla getiri elde edebileceklerini duyurdu. 

Coinbase yaptığı açıklamada, DeFi’yi daha erişilebilir hale getiriyoruz, 70’den fazla ülkedeki uygun müşterilerin DAI’lerinde DeFi kredilerinin cazip getirilerine hiçbir ücret, kilitlenme veya kurulum zorluğu olmadan erişmelerini sağlıyoruz.” Dedi. 

Coinbase DeFi Ürünleri ile Pazarda Gelişmeyi Hedefliyor

Bu yeni ürün ile birlikte müşteriler, DAI stablecoin’i kullanarak DeFi getirisi kazanmayı tercih edebilecekler. Müşterilerin DAI varlıkları, Coinbase’in “endüstri lideri” bir DeFi protokolü olarak tanımladığı Compound Finance’e yatırılacak. Bununla birlikte, bu getiri üzerindeki faiz değişken olarak yatırımcının getiri sağlamsına olanak tanıyacak.

Diğer taraftan Almanya ve Birleşik Krallık gibi büyük ekonomiler de dahil olmak üzere 70 uygun ülkeye hizmet sunmasına rağmen, Coinbase’in DeFi getirisini henüz Amerika Birleşik Devletleri’ndeki müşterine açmaması dikkat çekti.

Bu durumunun platformun SEC ile yaşadığı son problemler olduğu düşünülüyor.

Şayet Eylül ayında, Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Lend adlı getiri getiren ürününü piyasaya sürmesi durumunda borsaya dava açmak için bir SEC tehdidine karşı sitemde bulunmuştu.

Yazar: Cem Arslan Kurt

IOU Token Nedir?

IOU “sana borçluyum” anlamına gelen “I owe you” cümlesinin kısaltmasıdır. Bu yazımızda IOU token nedir ve ne için kullanılır gibi soruları yanıtlayacağız. IOU’nun tarihi 18. yüzyıla kadar uzanıyor. Bir nevi senet olarak tabir edebileceğimiz “IOU”, yasal olarak bağlayıcı bir taahhütten ziyade gayri resmi bir yazılı anlaşma olarak özetlenebilir. IOU, bir tarafın diğer tarafa borçlu olduğunu ...

Bağlantıyı kopyala