Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Coinbase, Zipmex’i Satın Almak Yerine Yatırım Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto dünyası yeni yatırım ve satın alımlar ile büyümeye devam ediyor. Son dönemde işe alım planlarını askıya alarak sektörde bazı soru işaretlerine neden olan Coinbase, yeni bir gelişme ile planlarına devam ettiğini gösterdi. Zipmex‘i satın alacağı konuşulurken Coinbase’in şirkete yatırım yapacağı açıklandı.

Coinbase, Zipmex'i Satın Almak Yerine Yatırım Yaptı

Coinbase, Zipmex’i Finanse Edecek

Coinbase son dönemde birçok tartışmanın odak noktası oldu. Bir taraftan stablecoin krizinde büyük yara alan borsa, işe alımlarını durdurarak da büyük ses getirdi. Ancak Borsanın yatırımları devam ediyor. Coinbase, tam bir satın almaya karşı karar verdikten sonra, son bağış toplama turunun bir parçası olarak Güneydoğu Asya kripto borsası Zipmex’e yatırım yapmaya karar verdi.

Konu hakkında bilgisi olan kişilere göre göre Zipmex, 400 milyon dolarlık bir değerlemeyle yaklaşık 40 milyon dolar yatırım almaya çalışıyor. Babel Finance’in tura öncülük edebileceğini de iddialar arasında yer alırken, Babel’in bir sözcüsü yorum yapmaktan kaçındı.

Bir Zipmex sözcüsü ise konu hakkında şunları kaydetti:

“B+ Serisini yükseltme sürecindeyiz ve bir dizi yatırımcıyla konuşuyoruz. Lider yatırımcıları veya değerlemeyi kesinleştirmedik. Piyasa spekülasyonları veya söylentileri hakkında yorum yapamayız.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Binance Solana Ağında USDC ve USDT Yatırma İşlemlerini Askıya Aldı

Kripto para borsaları son dönemde oldukça hareketli güncelerden geçiyor. Bir taraftan günden güne büyüyen FTX krizi, diğer taraftan rezerv kanıtı gelişmeleri derken su oldukça bulanıklaşmış durumda. Bu noktada Uniswap’ın artan işlemler nedeniyle erişim sorunları yaşamasına bir gelişme daha eklendi. Binance bir sonraki duyuruya kadar Solana ağındaki USDC ve USDT yatırma işlemlerini askıya aldı. Binance Solana ...

Bağlantıyı kopyala