Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Coinbase’den Davos’ta ABD’ye eleştiri

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Coinbase’in Baş Politika Sorumlusu Faryar Shirzad, İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu yıllık toplantısında “ABD’nin kripto düzenlemesini yakalaması gerekiyor” dedi. Yahoo Finance’a konuşan Shirzad, “Neredeyse her G20 ekonomisinin kripto için düzenleyici bir çerçeve benimsediğini veya benimseme sürecinde olduğunu” söyledi.

Yetkili, “ABD’deki tartışma bir bakıma ABD’yi düzenleyici görüşmelerde daha az alakalı hale getirecek.” dedi.

IMF Başkanı Georgieva, Davos’ta yine Yahoo Finance karşısındaki konuşmasında “Para ve varlıklar arasında ayrım yapmamız gerek. Kripto hakkında konuştuğumuzda aslında bir varlık sınıfından bahsediyoruz.” diyerek kripto paranın para olmadığını ileri sürdü. Shirzad ise bunun aksine bir gün kripto paranın para gibi muamele göreceğinden umutlu olduğunu söyledi.

Coinbase: SEC kriptoyu kutsamış oldu

Coinbase, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından onaylanan birçok spot Bitcoin ETF’in saklama sorumlusu olarak hizmet verecek. Açıklamalarında bu konuya da değinen Shirzad, onayın “SEC’nin önemli bir kripto ürününü kutsadığı yönünde kayıtlara geçeceğini” savundu.

Coinbase bugün SEC ile davada yüzleşecek. Kripto borsası, SEC’nin kripto borsasının kayıt dışı menkul kıymet ticareti yaptığına dair yasal argümanlarında hatalı olduğunu savunacak.

Yazar: BTCHaber

“Parasız Toplum” Üçlemesi – 3

“Eski Garabet, Yeni Normal” Üçlemenin ilk kısmında Sovyetler Birliği kuruluş döneminde ve 1970’li yıllarda Kamboçya’da tanık olunduğu gibi ideolojik temelde uygulanan ekstrem parasız toplum örneklerini ikinci kısımda ise hükümetlerin teoride oldukça mümkün gözüken ancak pratiklerin beklentiyi karşılamaktan uzak olabileceği sınırsız para basma seçeneğini tanımlayan “Modern Para Teorisi”ne göz atmıştık. Son bölümde ise tüm bu tartışmalar ...

Bağlantıyı kopyala