Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

CoinShares: Büyük Finans Kurumları Kriptoya Erişmek İstiyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kurumsalların kripto paralara olan ilgisi artmaya devam ediyor. Kripto varlık CoinShares, büyük ABD kurumlarının Bitcoin ve kripto paralara erişim için çalıştığını bildirdi. CoinShares, bu kurumların 27 trilyon dolarlık varlık yönettiğini ifade etti.

BofA 1Kripto Para ve Yuan Dolara Alternatif Degil

CoinShares, Kurumsal İlgisini Değerlendirdi

CoinShares Baş Strateji Sorumlusu Meltem Demirors, BlackRock’ın spot Bitcoin ETF başvurusu ve Fidelity’nin kripto varlık yönetimi çözümleri de dahil olmak üzere kripto varlıklarda hamle sinyali veren en az sekiz büyük finans kurumunun olduğunu söyledi. Bu kurumlar arasında JP Morgan, Morgan Stanley, Goldman Sachs, BNY Mellon, Invesco ve Bank of America yer alıyor.

Demirors, bu kurumların 27 milyon dolarlık varlık yönettiğini kaydettiğini belirterek, “ABD’deki en büyük finans kurumlarının birçoğu Bitcoin ve daha fazlasına erişmek için aktif olarak çalışıyor” dedi.

BlackRock ve Fidelity’nin hamlelerini değerlendiren Demirors, “Kurumların geliyor ancak bu dalgadan çok bir damlama” ifadesini kullandı. Reflexivity Research kurucu ortağı Will Clemente de “HSBC, Blackrock, Fidelity ve Schwab arasında yakında Bitcoin satın alabilecek 25 trilyon dolarlık yönetim altındaki varlıktan bahsediyoruz” dedi.

Yazar: Göker Bilgiç

Axie Infinity (AXS) Nedir?

Axie Infinity (AXS), blockchain teknolojisine dayanan bir alım satım platformu ve rekabete dayalı bir oyun mekanizmasıdır. Axie Infinity oyun platformunun belirli bir kısmının oyunu oynayan kişilere ait olduğu biliniyor. Buna göre platformun kendi kendini yöneten bir yapısı olduğu düşünülebilir. İlk çıktığında resmen bir patlama etkisi yaratan Pokemon ya da buna benzer Tamagotchi gibi oyunlardan ilham ...

Bağlantıyı kopyala