Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

CoinShares’dan FlowBank’a Stratejik Yatırım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Avrupa’nın en büyük dijital varlık yönetimi şirketlerinden biri olan CoinShares, stratejik bir yatırımda bulundu. CoinShares, Cenevre merkezli çevrimiçi banka olan FlowBank’a 11.845,790 dolarlık stratejik bir yatırım yaptığını açıkladı.

CoinShares, FlowBank’ta genel sermayesinin yüzde 9.02’sini temsil eden 110.000 bir hisseye sahip konumunda.

2020 yılında Charles-Henri Sabet tarafından kurulan, İsviçre Finans Piyasası Denetleme Kurumu (FINMA) tarafından da lisanslanan FlowBank, yatırım alanında daha erişilebilir olmayı amaçlıyor.

coinsharesdan flowbanka stratejik yatirim

CoinShares’in Yatırımı FlowBank’ın Müşterilerine Kolaylık Sağlayacak

FlowBank genel olarak müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaya çalıyor. Şirketin müşterileri, hisse senetleri, tahviller, emtialar, ETF’ler, Forex ve CFD’ler dahil olmak üzere 50.000’den fazla finansal ürüne erişebilir.

Ayrıca FlowBank müşterileri, CoinShares’in kripto ETP’leri de dahil olmak üzere çeşitli ürünlere yatırım yapabiliyor.

FlowBank, dijital varlık yatırımında öncü olan CoinShares’in yeni bir stratejik yatırımcısı olmaktan gurur duyduğunu dile getiriyor. Aynı zamanda FlowBank’ın kurucusu ve CEO’su Charles-Henri Sabet, bu yatırımın FlowBank’ın müşterilerine geleneksel ve merkezi olmayan finans alanında kullanım kolaylığı sağlayacağını ve güvenilir ağ geçitleri güçlendireceğini söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Norveç Merkez Bankası’dan Kripto Düzenleme Konusunda Çağrı

Birçok düzenleyici kurum kripto para sektöründeki düzenleme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunuyor. Son olarak kripto düzenleme çalışmaları hakkında Norveç Merkez Bankası bir çağrıda bulundu. Norveç Merkez Bankası: Kripto Konusunda Harekete Geçin Norveç Merkez Bankası, Norveç makamlarının kripto varlıklar için ulusal bir düzenleyici çerçeve oluşturmak için harekete geçmesi ve Avrupa mevzuatının yürürlüğe girmesini beklememesi gerektiğini söyledi. Norveç ...

Bağlantıyı kopyala