Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Coinstore, Kısıtlamalara Rağmen Hindistan Pazarına Giriş Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Hindistan hükümeti, kripto varlıklar ile ilgili mevzuat hazırlığında. Ülkede önemli ölçüde kısıtlamalar yapılacağı biliniyor. Ancak buna rağmen, Singapur merkezli kripto varlık alım satım platformu Coinstore, Hindistan pazarına girme kararı aldı.

Coinstore Hindistan için Kolları Sıvadı

Merkezi Singapur’da bulunan kripto para borsası Coinstore, Hindistan hükümetinin kapsamlı kısıtlamalar getirme hazırlığında olmasına rağmen, ülkede faaliyete başladı. Platformun hem web uygulaması hem de mobil uygulaması canlıya alındı. Borsa ülkenin farklı şehirlerinde de şubeler açmayı planlıyor.

coinstore kisitlamalara ragmen hindistan pazarina giriyor 2

Konuyla ilgili Reuters’a açıklama yapan Coinstore pazarlama müdürü Charles Tan, şunları söyledi:

“Toplam aktif kullanıcılarımızın yaklaşık dörtte birinin Hindistan’dan gelmesiyle pazara açılmak bizim için anlamlı oldu”

Tan‘a tabii ki Hindistan’da gelmesi beklenen resmi kısıtlama kararları da soruldu. Tan, bu soruya şöyle bir cevap verdi:

“Politika dalgalanmaları oldu, ancak işlerin olumlu olacağını umuyoruz ve Hindistan hükümetinin kripto para birimleri için sağlıklı bir çerçeve çıkaracağı konusunda iyimseriz”

Ayın başlarında Reuters, Yeni Delhi hükümetinin yüksek sermaye kazançları ve diğer vergiler uygulayarak kripto para ticaretini caydırma planları olduğunu haberleştirmişti.

Hindistan’da, toplam kripto varlıkları yaklaşık 400 milyar rupi yani 5,33 milyar dolar olan 15 milyon ila 20 milyon kripto yatırımcısı olduğu biliniyor.

Yazar: Hazal Orta

Düşüşle özdeşleşen Eylül ayından sürpriz çıkar mı?

Kripto piyasasında günlerdir süren aşağı yönlü hareketlilik devam ediyor. Piyasanın toplam değeri uzun bir zaman zarfından sonra tekrar 2 trilyon doların altına gerilerken, Bitcoin’deki (BTC) kan kaybı durmadı. Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası BTC son 24 saatte yüzde 2,3’lük değer kaybederek 55 bin 740 dolara geriledi. Diğer majör kripto paralarda da düşüş ...

Bağlantıyı kopyala