Bitcoin (BTC) $ 62,410.72 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,422.60 0.60%
BNB (BNB) $ 565.16 0.55%
Solana (SOL) $ 144.73 1.85%
XRP (XRP) $ 0.531168 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.353867 1.62%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109962 1.16%
Al veya Sat Paribu

ConsenSys, Web3 Genişlemesi için Hal Şirketini Satın Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Blockchain yazılım şirketi ConsenSys, web3 alanındaki hakimiyetini güçlendirmek için yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Blockchain alanındaki dev şirketlerden birisi olan ConsenSys, web3 alanındaki geliştirmesini güçlendirmek adına kullanımı kolay Blockchain bildirim aracı olan Hal’ı satın aldığını açıkladı.

ConsenSys Cephesinden Yeni Satın Alım Açıklaması

Ethereum geliştirme şirketi olan ConsenSys, Blokchain verilerini inceleyen ve kullanıcıların ticaret, yönetişim oylaması ve vergi uyumluluğu gibi şeyler için açıklanmayan bir miktar için bildirimler oluşturmasına imkân veren bir platform olan Hal’ı satın aldığını dile getirdi.

consensys web3 genislemesi icin hal sirketini satin aldi 2

Söz konusu satın alma, ConsenSys’in popüler web3 bağlantı katmanı olan Infura’ya “Blockchain dinleme ve sinyaller” adına 10 Hal çalışanı ve 40’ın üzerinde uygulama programlama arabirimi (API) getiriyor. API’ler, yeni nesil, merkezi olmayan internet geliştikçe Infura gibi araçların kullanımını kolaylaştırmak için gelişen bir sürecin parçası olarak öne çıkıyor.

Infura’nın kurucu ortağı olan EG Galano konu hakkında, yeni internet dönemini oluşturmak için gereken araçları kullanmak adına iyi bir dönemde olduklarını dile getirmişti. Galano konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Son birkaç yılda, daha düşük kod kullanmayı ve hatta kod tipi araçları hiç kullanmamayı amaçlayan, ancak geliştiricilerin tipik olarak sahip olduğu aynı işlevselliğe sahip yeni bir oluşturucu çeşidi gördük.

Yazar: Burak Köse

İspanyol El Corte Ingles, Kripto Para Dünyasına Adım Attı

İspanya’nın en önemli perakende devlerinden bir olan El Corte Ingles, kendi kripto para borsası için kolları sıvadığını açıkladı. Şirket, müşterileri için kendi kripto borsasını başlattı. Bunun için Deloitte ile bir ortaklık yapıldı. El Corte Ingles, Kripto Para Borsasını Başlattı İspanyol perakende devi El Corte Ingles, kripto para piyasasına giriş yaptığını açıkladı. Kendi kripto borsasını başlatan ...

Bağlantıyı kopyala