Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Crawley Town’dan NFT Sahibi Taraftarlara Özel Forma

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İngiltere’nin dördüncü seviyedeki Football League Two’da yer alan futbol takımı Crawley Town, ABD’li kripto yatırım şirketi WAGMI United tarafından satın alınmıştı. Crawley Town şimdi sadece NFT alan taraftarlara özel forma veren ilk kulüp olarak ekosistemi destek verecek.

Ligin 12.’si Crawley Town, NFT Sahibi Taraftarlarını Güldürecek

Nisan ayında WAGMI United, İngiliz futbol takımı Crawley Town‘ı satın aldı. Kripto para yatırım şirketi, bu satın almayı yaparken ‘statükoyu sarsma’ ve mülkiyete modern bir yaklaşım getirme sözü verdi. Şimdi ise bu konudaki belki de ilk adım atılıyor.

crawley towndan nft yatirimcilarina ozel forma 2

Crawley Town’nın ortak sahibi Preston Johnson konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı

“Geçen sezon kulüp mağazasında iki farklı forma sattı. Bu, bu sezon için de aynı olacak, ancak bunun üzerine üçüncü bir forma NFT aracılığıyla satılacak. Bir NFT’niz varsa alabileceğiniz özel bir forma olacak ve ardından iki seçenek sunulacak. Bu, kulüp için son derece karlı olacak”

Belirtilen NFT planı için tarih temmuz ayı.

Joe‘nun haberine göre, kulübün önümüzdeki ay açıklayacağı NFT’ler, ülke dışından satın alan hayranlar için sanal sezonluk bilet görevi görecek. NFT’lere yatırım yapanlara, kulübün nasıl yönetildiği konusunda söz sahibi olma şansı verilmesi gibi ayrıcalıklar da verilecek. 

Yazar: Hazal Orta

Kripto Para Opsiyonları Nedir ve Nasıl Çalışıyorlar?

Kripto opsiyonları ile kripto para piyasasına yatırım yapmak, yatırımcıların herhangi bir kripto para birimine sahip olma ihtiyacını ortadan kaldırır. Sonuç olarak, bu araçlarla kendinizi en kötü etkilerinden korurken piyasa oynaklığından faydalanmak mümkün olabilir. Bu yazımızda kripto opsiyonlarına ve nasıl çalıştıklarına değineceğiz. Kripto Opsiyonları Nedir? Alış ve satış opsiyonları en basit iki opsiyon türüdür. Alış opsiyonunun ...

Bağlantıyı kopyala