Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Crypto.com ABD Lansmanının ‘İlk Fazını’ Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Crypto.com, ABD lansmanının ilk aşamasına başladığını duyurdu. Kripto para borsası Amerika Birleşik Devletlerinde bir platform hazırlığında.

Açıklama, bugün şirket CEO’su Kris Marszalek‘ten geldi. Marszalek, “Profesyonel tüccarlar için teklifimizi ABD‘ye genişletmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

Crypto.com Exchange, bu ilk lansman aşamasında ABD’li kurumsal yatırımcıları destekleyecek. Mümkün olan en kısa sürede herkese ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz.”

Kris Marszalek

Borsa şirketinin bu yılki Super Bowl‘da büyük paralar harcaması ile birleştirildiğinde lansman agresif bir başlangıca işaret ediyor.

Crypto.com ABD Lansmanı İle Kurumsal Kullanıcıları Bekliyor

Şirket açıklamasına göre, Crypto.com, önümüzdeki aylarda bir sunumla, ABD’deki kullanıcılar için kullanılabilir hale gelecek. ABD’li kurumsal yatırımcıları listesine alan kripto para borsası, VIP kullanıcılarının özel etkinlikler, ödüller ve “en son pazar bilgileri” dahil olmak üzere çeşitli özelliklere erişebileceğini söylüyor.

Buna göre, diğer klasmanlardan kullanıcılar şu an için hedeflenmiyor.

Bir reklamın maliyeti, 30 saniyelik yayın süresi için 6,5 milyon dolar olarak rapor edildi.

Marszalek, Financial Times‘a verdiği bir röportajda “Farklı sporlara girmek herkese bulundukları yerde ulaşmamı sağlıyor.” diye konuşmuştu.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Genesis’e manipülasyon suçlaması

İflas eden kripto kredi şirketi Genesis’e FTX anlaşması ile ilgili manipülasyon suçlaması yapıldı. Genesis, Gemini ve diğer alacaklılar tarafından ‘oy manipülasyonu’ yaptığı iddia edildi. Genesis alacaklılarının iddiasına göre 175 milyon dolarlık anlaşma için Genesis oy satın aldı. Genesis hakkında yeni iddia Digital Currency Group’un (DCG) şirketi Genesis‘in 175 milyon dolarlık FTX anlaşması ile ilgili yeni ...

Bağlantıyı kopyala