Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Crypto.com, Apple Pay ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para birimlerinin hızlı bir şekilde benimsenmesi ile beraber birçok kripto para borsası bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Kripto borsası ve ödeme şirketi Crypto.com bugün yaptığı açıklamada, ABD kullanıcıları için uygulamasında Apple Pay’i kabul ettiğini duyurdu.

Crypto.com, Apple Pay ile Ödeme Kabul Ediyor

Kripto para borsası Crypto.com tarafından yapılan bir duyuruya göre; şirketin uygulaması bundan sonra kullanıcıların tüm Apple iPhone’larda yerleşik olarak gelen popüler bir mobil ödeme çözümü olan Apple Pay‘i kullanarak sorunsuz bir şekilde kripto satın almalarına izin verecek.

Kripto para borsası Crypto.com, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Apple Pay artık Crypto.com Uygulamasında mevcut! Sadece birkaç dokunuşla anında kripto satın alın: Basit kurulum, Hızlı, kolay, güvenli Şimdi satın almak için dokunun.

Şimdilik, yeni ödeme seçeneği, New York eyaletindeki ABD’deki kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Crypto.com özelliğin gelecekte diğer ülkelere kademeli olarak sunulacağını belirtti. Bunun yanında yeni ödeme seçeneğini kullanmak için kullanıcıların önce banka veya kredi kartlarını iPhone’larındaki Apple Cüzdan’a eklemeleri gerekecek.

Yazar: Sena Karakılıç

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının On Beşincisi Gerçekleşti

Blokzincir ve kripto para dünyasının önemli isimlerinden Cemil Şinasi Türün, Erkan Öz ve İsmail Hakkı Polat Paribu sponsorluğundaki BTCHaber canlı yayını KriptoVeteran’da buluştu. On beşincisi gerçekleşen KriptoVeteran buluşmalarında, kripto para dünyasının üç tanınmış ismi canlı yayında bir araya geldi. Geçtiğimiz haftanın önemli gelişmelerini değerlendirdi. Bu bölümün gündem maddeleri şu şekildeydi: Neler Konuşuldu? İsmail Hakkı Polat ...

Bağlantıyı kopyala