Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Crypto.com CEO’su Kullanıcılara Çözüm Bulmaya Çalıştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Geçen haftanın öne çıkan olaylarından biri de kripto borsası Crypto.com’un 15 milyon dolarlık bir saldırıya uğraması oldu. Bu haberin ardından Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, katıldığı bir programda saldırıda 400 hesabın güvenliğinin ihlal edildiğini doğruladı. Şimdilerde ise saldırının 34 milyon dolar değerinde olduğu konuşuluyor. Diğer yandan birkaç kullanıcı, hesaplarına tekrar giriş yapma konusunda sorunlar yaşadığından şikayetçi. Crypto.com CEO’su da kullanıcıların hesaplarını nasıl tekrar kullanabileceğini Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla açıkladı.

crypto com ceosu kullanicilara cozum bulmaya calisti 2
Crypto.com CEO’su Kris Marszalek

Crypto.com CEO’su Şikayetçi Kullanıcılara Yanıt Verdi

Binlerce Crypto.com kullanıcısı, sosyal medya hesaplarından, Crypto.com hesaplarına giremediğini dile getirerek yardım istedi. Crypto.com CEO’su Kris Marszalek de bir tweet dizisiyle kullanıcılara yanıt verdi. Marszalek’in ilk tweeti şöyle başlıyor:

“Bu hafta erişim sıfırlamasının ardından uygulamamıza geri dönemezseniz, 95/100 vakalarında oturum açmak için yanlış e-postayı kullanıyorsunuz demektir. Aynı telefon numarasına sahip mükerrer hesaplara izin vermiyoruz, bu nedenle yanlış e-posta kullanıyorsanız takılıp kalacaksınız”

Bu arada yaşanan saldırının detaylarına bakacak olursak,

15 milyon dolarlık ETH, 19 milyon dolarlık BTC ve 66.200 milyon dolarlık altcoin kaybı var.

Marszalek bir tweetinde de şunları söyledi: “Paranızın güvende olduğundan ve doğru e-posta ile tekrar giriş yapmanızı beklediğinden emin olabilirsiniz”

Yazar: Hazal Orta

Bitcoin’de Satıcılı Seyir Gözleniyor

Kripto para piyasalarında negatif seyir sürüyor. Kripto para piyasa değeri, 1.12 trilyon dolara geriledi. Bitcoin (BTC), kritik 27.000 doların altında işlem görüyor. ABD’de borç limiti tartışmaları ile Fed’in faiz politikası risk iştahını baskılıyor. Fed üyelerinden gelen karışık sinyaller, bankanın haziran ayındaki kararının net olmadığını ortaya koydu. New York Fed Başkanı John Williams, mevcut politikanın etkilerinin ...

Bağlantıyı kopyala