Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Cumberland, FTX ile İlişkisi Olmadığını Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son günlerin en dikkat çekici konularından biri kripto para borsası FTX‘te yaşanan kriz. Bu konu ile ilgili olarak birçok yeni gelişme yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; kripto şirketi Cumberland, bir likidite krizinin ortasında çöken kripto borsası FTX ile neredeyse hiç ilişkisi olmadığını açıkladı.

Cumberland, FTX ile İlişiğinin Olmadını Söyledi

FTX, Binance tarafından olası bir satın alma işlemini duyurduğunda kırılma noktasına ulaştığını açıkladı. Bu durum, FTX’te tutulan paralar, borsa ile yapılan anlaşmalar veya krediler yoluyla hangi şirketlerin etkilenebileceğine dair spekülasyonlara yol açtı.

cumberland ftx ile iliskisi olmadigini acikladiff

Cumberland konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

FTX olayından neredeyse hiç etkilenmemiş olsak da ve operasyonel kontrollerimiz ihtiyaç duyan pazarlara derin likidite sağlamamızı mümkün kılsa da 60 saat önce gördüğümüz döviz konsolidasyonu akıl almaz düzeydeydi. Bu değişken pazarda karşı taraflara hizmet vermeye odaklanıyoruz.

Bunun yanında kripto şirketi Cumberland, kısa süre önce kripto para borsası FTX’te bir yatırımcı olmadığını söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Ülkelerin Merkez Bankası Dijital Para Birimi (CBDC) Vizyonu

Küresel olarak birçok ülke kripto para, stablecoin ve CBDC gibi kavramlar ile uzun süredir yoğun bir çalışma içerisinde. Bilindiği üzere merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) uzun süredir merkez bankaların ilgi odağı haline gelmiş durumda. Peki hangi ülke, merkez bankası dijital para birimleri ile çalışmalar yürütüyor? Bu ülkelerin CBDC çalışmalarında hangi aşamada olduklarına birlikte göz ...

Bağlantıyı kopyala