Bitcoin (BTC) $ 62,682.79 1.03%
Ethereum (ETH) $ 2,444.42 1.39%
BNB (BNB) $ 566.41 0.47%
Solana (SOL) $ 145.33 1.76%
XRP (XRP) $ 0.533392 0.87%
Cardano (ADA) $ 0.35309 0.78%
Dogecoin (DOGE) $ 0.1112 1.82%
Al veya Sat Paribu

David Gokhshtein, Meme Kripto Paralarının Önemini Vurguladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

PAC Protokolü CEO’su ve önde gelen kripto destekçisi David Gokhshtein, Twitter hesabı üzerinden meme kripto para birimlerinin önemini vurguladı. David Gokhshtein, bu kriptoların son zamanlarda kullanıcıları kripto dünyasına çekmeye devam edeceğini söyledi.

David Gokhshtein’ın Meme Kripto Para Birimleriyle İlgili Düşünceleri

Kripto destekçisi David Gokhshtein, meme kripto para birimlerinin önemini kendi Twitter hesabı üzerinden dile getirdi. Gokhshtein, özellikle meme kripto paralarının kullanıcıları kripto alanına çektiğini düşünüyor. Öyle ki bu düşüncesinden hareketle geçen yılın Ekim ayında, Dogecoin‘in birçok insanı Bitcoin’e yatırım yapmaya teşvik ettiğini paylaşmıştı.

Bu kez David Gokhshtein yaptığı paylaşımında son zamanlarda popüler hale gelen meme kripto paralar hakkında bir değerlendirmede bulundu. Gokhshtein; Shiba Inu (SHIB), Floki Inu (FLOKI) ve Dogecoin’in (DOGE), yatırımcıları, kripto dünyasına çekmeye devam edeceklerini söyledi.

Meme kripto para birimleri yatırımcılar tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Hal böyle olunca bu kripto para birimlerine olan ilgi de büyüyor. Bugün belirttiğimiz üzere Elon Musk, Tesla’nın artık Dogecoin ile satın alınabilir ürünleri piyasaya sürdüğünü paylaştı. 

Aynı şekilde Shiba Inu da birçok borsanın ve yatırımcının dikkatini üzerine topluyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin’de 45 Bin Dolar Öngürüsü

Kripto paraların amiral gemisi Bitcoin (BTC), dün gece saatlerinde yönünü yukarı çevirerek 28 bin 400 dolar civarına yükseldi. Ayın son günlerine girilirken BTC‘deki hareketlenme yatırımcıları heyecanlandırdı. BTC’nin performansı yıl sonuna ilişkin tahminlere de olumlu yansıdı. Milyarder girişimci Jihan Wu’nun kripto para şirketi Matrixport, BTC için yıl sonu tahminini 45 bin dolar olarak açıkladı. Bitcoin İçin ...

Bağlantıyı kopyala