Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

DBS Bank, Kripto Alım Satım Hizmeti Sunmayı Planlıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

2021 yılının başlarında kurumlar için dijital varlık alım satım bölümü açan Singapur merkezli DBS Bank, 2022 yılının sonuna kadar kripto para alım satım teklifleri konusunda bir karar verdi.

DBS Bank, Kripto Alım Satım Hizmetlerini Genişletecek

Singapur merkezli DBS Bank daha önce dijital varlık ürünlerini genişletmeyi ve kripto ticaret platformundaki üye sayısını yıl sonuna kadar iki katına çıkarmayı hedeflediğini açıklamıştı. Bu kez DBS Bank’ın CEO’su Piyush Gupta, bugün yaptığı bir kazanç çağrısında, yıl sonuna kadar dijital varlık alım satım tekliflerini perakende yatırımcılarına genişletmeyi planladıklarını açıkladı.

dbs bank kripto alim satim hizmeti sunmayi planliyor 3
DBS Bank CEO’su Piyush Gupta

Piyush Gupta ayrıca yaptığı açıklamada, mevcut yatırımcı tabanının ötesine geçmek istiyor. Bunun için perakende kripto para birimi alım satım işlemlerini başlatmak üzere çalıştıklarını söyledi.

Piyush Gupta söz konusu işlemler için yapılacak çok fazla iş olduğunu ve kripto para birimi alım satım işlemlerinin ancak 2022’nin sonlarına doğru faaliyete girebileceğini dile getirdi.

Son olarak belirtmek gerekirse Gupta, bankanın 2022 yılının ilk yarısını mevcut müşterilerin dijital varlık alım satım işlemlerini kolaylaştırmak için çalışacağını vurguladı.

Yazar: Sena Karakılıç

Kucoin, Kripto Yatırımcıları İçin Yeni Bir Program Başlattı

Kripto para şirketleri, piyasada artan rekabetle birlikte fark yaratmak için çalışmaya devam ediyor. Önde gelen kripto para borsalarından birisi olan KuCoin‘den, bu konuda yeni hamle geldi. KuCoin, Yeni Bir Program Başlattı Kripto para borsası KuCoin, kripto yatırımcılarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurularak yeni farkındalık programı #ThinkBeforeYouInvest’i başlattığını duyurdu. KuCoin, yatırımcıları kripto para piyasası hakkında bilgilendirmek için ThinkBeforeYouInvest eğitim ...

Bağlantıyı kopyala