Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Decentraland’da UNXD Metaverse Moda Haftası

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Metaverse gün geçtikçe daha geniş kitlelerce kabul ediliyor ve kullanılıyor. Meta ve Adidas gibi şirketlerin de sektöre girmesi ile birlikte daha da ünlenen sektör, moda haftalarına kadar ulaşmış durumda. Öyle ki son olarak UNXD Metaverse Moda Haftası, Decetraland üzerinden metaverse ile takipçileri ile buluşacak.

Polygon ağı üzerine kurulmuş NFT platformu UNXD ile Ethereum Blockchain ağı üzerine kurulmuş sanal gerçeklik platformu Decentraland, Mart ayında podyum gösterileri, pop-up mağazaları ve partileriyle metaverse moda haftası düzenleyecek.

decentralandda unxd metaverse moda haftasi 23

UNXD Metaverse Moda Haftası Decetraland’da

Kullanıcıların dijital kimlikleri ile ikinci bir dünyada yaşayabilecekleri metaverse projesi Decetraland, birçok alanda kendisine yer bulmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce ilk giysi koleksiyonunun tanıtıldığı Decentraland, ilk moda programını 24-27 Mart’ta gerçekleştirecek. Gösteri, kullanıcıların modayı sanal bir ortamda görmelerine ve çevrimiçi avatarları için kıyafet satın almalarına olanak sağlayacak.

Etkinliği Twitter üzerinden duyuran Decetraland, metaverse moda haftası için şunları açıkladı:

“Tüm tasarımcılara, markalara ve moda tutkunlarına sesleniyoruz. Decentraland ve UNXD Metaverse Moda Haftası’nı sunar. 24 – 27 Mart 2022’de Catwalk gösterileri, pop-up mağazalar, partiler ve sürükleyici deneyimlerle dolu bir hafta için hazırlanın!”

Gerçekleşecek etkinliklerde katılımcıların NFT‘lere de erişebileceğini ve satın alabileceğini belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Vadeli kripto para piyasasında milyonlarca dolar buhar oldu

Yıl sonu yaklaşırken işlem hacimlerinin ciddi oranda düştüğü kripto para piyasasında son 24 saat içerisinde yatırımcılar milyonlarca dolar zarara uğradı. Düşük likidite ortamında batık borsa Mt.Gox’un ödemelere başladığına dair iddialar satışı tetiklerken vadeli piyasada kaldıraç ile işlem yapan yatırımcılar bir günde 220 milyon dolar kayıp yaşadı. Piyasa takipçisi Coinglass’ın verilerine göre son 24 saatte long ...

Bağlantıyı kopyala