Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

DeFi Platformu Kava’dan 185 Milyon Dolarlık Ekosistem Fonu!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son zamanlarda adını sık sık duyduğumuz terimlerden biri de DeFi. ‘Merkezi olmayan finans’ anlamına gelen DeFi için platformlar çeşitli çalışmalar yapıyor. DeFi’yı ana akım için ölçeklendirmek adına harekete geçen platformlardan biri da Kava oldu. Kava, ekosistemin genişlemesine katkıda bulunmak adına yüklü bir miktarda fon aktarımı için harekete geçti.

DeFi Platformu Kava, Ekosistemi için Harakete Geçti

22 Eylül günü platform tarafından bir duyuru yapıldı. Bu duyuruya göre, zincirler arası DeFi platformu, Kava Ekosisteminin lansmanın ile büyümenin bir sonraki aşamasının başladığını söyledi. Başlangıç turlarında sağlanan finansmanı kullanan Kava, yüksek kaliteli DeFi projelerini bünyesine katmayı amaçlıyor. Bu amaç için 185 milyon dolarlık fon için düğmeye basıldı.

defi platformu kavadan 185 milyon dolarlik ekosistem fonu 2

Ekosistemin bir parçası olarak seçilen projeler, Kava’nın ölçeklenebilir Layer-1 mimarisinden ve kurumsal düzeyde güvenliğinden yararlanacak. Ekosistemi oluşturan hizmetler, yerleşik ekipler tarafından geliştirilen protokollere sahip olacak.

Seçilen projelerin bu standartları karşılayabilmesini garanti altına almak için Kava, üç aşamada dağıtılacak fonlarla üst düzey projeleri ve geliştiricileri teşvik ediyor.

Bu aşamaların ilki 185 milyon dolarlık fon. Bu fon, projelerin ekosisteme hızlı bir şekilde dahil edilmesine yardımcı olacak.

Yazar: Hazal Orta

Robinhood’a 600 Milyonluk Dogecoin (DOGE) Gönderildi

Kripto para piyasasında fiyat dalgalanmaları yaşanırken, bu kez gündeme gelen kripto para birimi Dogecoin (DOGE) oldu. DogeWhaleAlert’in paylaşımına göre; anonim cüzdanlar tarafından kripto para platformu Robinhood’a büyük miktarda DOGE gönderildi. Robinhood’a Büyük Miktarda DOGE Gönderildi DogeWhaleAlert’e göre, anonim cüzdanlar, dört büyük DOGE gönderim işlemi yaptı. Bunların yarısı popüler ticaret uygulaması Robinhood’a gönderildi. DogeWhaleAlert ayrıca Robinhood‘un toplamda ne kadar DOGE’u ...

Bağlantıyı kopyala