Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

DeFi Protokolü Alfprotocol, Soldex ile El Sıkıştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe hemen hemen her gün yeni iş birlikleri yapılıyor. Son olarak iş birliği ile gündeme gelen isim Solana ağında DeFi protokolü olan Alfprotocol oldu. Alfprotocol merkeziyetsiz borsa (DEX) Soldex ile ortak bir girişim kurduklarını açıkladı.

Alfprotocol, Soldex ile Ortaklık Kurdu

Alfprotocol merkeziyetsiz borsa (DEX) Soldex ile ortak bir girişim kurduklarını duyurdu. Söz konusu ortak ekip, daha fazla DeFi kullanıcısına ve geniş bir bağlantı ağına, güvenli ürünler ve erişim sağlamak için çalışmalara başladı. İki şirketin CEO’su da önümüzdeki haftalar boyunca pek çok heyecan verici güncellemenin geleceği vaadiyle ayı piyasası boyunca sıkı bir şekilde çalıştıklarını açıkladı.

defi protokolu alfprotocol soldex ile el sikistidfs

Alfprotocol CEO’su Matt Sauciunas, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu iki son teknoloji DeFi projelerinin güçlerini birleştirdiğini ve Soldex’in Alfprotocol ailesinin bir parçası olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

DeFi protokolü Alfprotocol ve Soldex’in ortaklığıyla, işlerin ölçeklendirilmesi için altyapı ve yeni özellikleri kullanıma sunmadan önce sağlam test ve denetim için sanal alan ortaya çıkıyor. İki proje teknik açıdan birbirlerine faydalı ve Soldex DEX, Alfprotocol DeFi ekosistemini geliştirmek için kapsamlı teknolojileri içeriyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Denizbank şubesinde 205 milyon liralık kripto soygunu

Denizbank Manavgat şubesinin yöneticileri, müşteri hesaplarından dört yıl boyunca çaldıkları 205 milyon lirayı kripto para borsalarında ve bahis sitelerinde sıfırladı. Denizbank’ın adı ikinci kez dolandırıcılık vakasına karıştırıldı. Denizbank’ın Manavgat şubesinde 205 milyon liralık vurgun yapıldı. Şube müdürü, şube müdür yardımcısı ve 2 banka personelinin de aralarında bulunduğu 8 şüpheli tutuklandı. DHA’nın haberine göre, Antalya’nın Manavgat ...

Bağlantıyı kopyala