Bitcoin (BTC) $ 61,971.60 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,410.57 0.33%
BNB (BNB) $ 562.47 1.06%
Solana (SOL) $ 142.40 0.83%
XRP (XRP) $ 0.529341 0.74%
Cardano (ADA) $ 0.349417 0.85%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109406 0.31%
Al veya Sat Paribu

Defiance, NFT Odaklı Bir ETF Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto varlık şirketleri her geçen gün yeni bir adımla gündeme geliyor. Bir haber de Defiance cephesinden geldi. Bloomberg’e göre Defiance NFT ETF, Coinbase gibi NFT firmalarının endekslerini izleyecek.

Defiance NFT ETF ile Gündemde

Defiance NFT ETF’si ile sektörü yakından takip edecek. Defiance Digital Revolution ETF (NFTZ), Blockchain ve NFT ile ilgili şirketleri yakından izleyecek. Konuyla ilgili konuşan Defiance ETF’lerin CIO’su Sylvia Jablonski, “Fon, yatırımcıların yalnızca dijital dünyanın hızlı büyüyen Blockchain teknolojisi yönüne değil, aynı zamanda NFT dünyasında yer alan şirketlere erişmeleri için de harika bir yol. Bu endeksteki şirketler, Web 3’ün oluşturulmasında kilit oyunculardır.” dedi.

defiance nft sirketlerini takip edecek bir etf baslatti 2

Söz konusu fonun en üst pozisyonları Coinbase, Silvergate Capital ve Birfarms gibi önde gelen kripto şirketleriyle dolu.

Coinbase, borsa olarak sektörde önemli bir oyuncu olmasına rağmen, bu yıl ekim ayından itibaren NFT sektörüne de girdi. Şirket, Coinbase NFT platformunu duyurduktan 48 saat sonra 1,4 milyon kayıt aldı.

Jablonski, NFT’leri Bitcoin’in 10 yıl önceki hali olarak değerlendiriyor. Ayrıca NFT’leri özel bir kulüp üyeliğini temsil ettiğini söyleyen Jablonski, bunun sosyal bir etkileşim anlamına da geldiğine dikkat çekiyor.

Son olarak fonun, yüzde 0,65’lik bir yönetim ücreti içerdiğini de söyleyelim. Bu, yatırımcıların yatırdığı her 1.000 dolar için 6,5 dolar alınacağı anlamına geliyor.

Yazar: Hazal Orta

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Kripto Para Kararına Tepki Gösterdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan gecesi açıklanan kripto paranın ödemelerde kullanılamasına ilişkin kararla ilgili açıklama yaptı.  16 Nisan gecesi, Resmi Gazete’de kripto paraların ödemelerde kullanılamasına ilişkin bir yönetmelik yayımlandı. Kripto paraların risk barındırdığı gerekçesiyle alınan kararda kripto paraların anonim, volatil yapısına ve merkeziyetsizliğine dikkat çekildi. Alanın önde gelen isimlerinden tepki toplayan açıklamaya CHP Lideri ...

Bağlantıyı kopyala