Bitcoin (BTC) $ 62,410.72 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,422.60 0.60%
BNB (BNB) $ 565.16 0.55%
Solana (SOL) $ 144.73 1.85%
XRP (XRP) $ 0.531168 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.353867 1.62%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109962 1.16%
Al veya Sat Paribu

Dikkat çeken yorum: Büyük şirketler ve Bitcoin

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bitwise CIO’su Matt Hougan, trilyonlarca dolarlık varlığı temsil eden büyük şirketlerin bu yılın ortalarına kadar spot Bitcoin ETF’leri satın alacağını söyledi.

Spot Bitcoin ETF ürünü bulunan Bitwise’ın baş yatırım yetkilisi Matt Hougan, yatırımcılara gönderdiği bir yatırım notunda önemli detaylardan bahsetti. Hougan, 9 Mart tarihli notunda, Bitwise’ın Bitcoin’e yönelmek isteyen büyük şirketler, büyük bankacılar ve kurumsal danışmanlarla önemli bir görüşmeye katıldığını bildirdi.

Kurumsalların yaklaşımını yansıtan Hougan, büyük şirketlerin Bitcoin satın almak istediğini ve Haziran sonuna kadar spot Bitcoin ETF‘leri alacaklarını dile getirdi.

spot bitcoin etf

Bitwise notu: Büyük şirketler Bitcoin alacak

Bitwise, iştahlı bir para girişi gerçekleşen spot Bitcoin ETF’lere büyük oyuncuların da dahil olmaya hazırlandığını açıkladı. Bitwise CIO’su Matt Hougan, “Bugün kimin aldığı kadar, yarın kimin alacağı da önemlidir” dedi. Bitwise’ın yatırımcılara ilettiği bu not, Bitcoin maksimalistlerini iştahlandırdı.

Spot Bitcoin ETF’leri lansmandan bu yana yaklaşık 9 milyar dolarlık net giriş sağlasa da Hougan daha fazlasını bekliyor. Hougan, 10 onaylı spot Bitcoin ETF ürününe yılın ikinci yarısına doğru girişlerin artacağını söyledi.

Hougan, Bitwise’ın çeşitli bireysel yatırımcıların, aile ofislerinin, hedge fonlarının ve risk sermayesi şirketlerinin spot Bitcoin ETF’lerini satın almak istediklerini doğruladığını söyledi. Artan kurumsal talep ise Bitcoin fiyatının zirveye yolculuğunda ana etmenlerden birisi haline geldi.

Devasa bir varlığın üzerinde duran büyük şirketlerin spot Bitcoin ETF‘lerine geleceğini söyleyen Hougan, “Mevcut eğilimlere dayanarak, bu üç gruptan ilk önemli akışımızı 2024’ün ikinci çeyreğinde göreceğimizi düşünüyorum. Bu yatırımcıların yeni ürünler konusunda daha rahat hale gelmesiyle birlikte akışların yıl boyunca hızlanacağını düşünüyorum.” yorumunda bulundu.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

FIO Protocol (FIO) Coin Nedir?

FIO Protocol, kripto para ekosisteminde alım satımı kolaylaştırmayı hedefleyen merkeziyetsiz bir blokzinciri protokolüdür. FIO Protocol Nedir, Nasıl Çalışır? Çeşitli işlemlerin tek bir hesap üzerinde gerçekleştirilebilmesine olanak tanıyan FIO Protocol, bir blockchain ağı olarak tanımlanmaktadır. FIO ağı, bu mantık üzerine oluşturulmuştur. Ayrıca FIO Protocol, kripto cüzdanlarını, borsaları, ödeme işlemcilerini ve kripto varlıklarının tutulduğu veya aktarıldığı merkezi ...

Bağlantıyı kopyala