Bitcoin (BTC) $ 62,155.65 1.14%
Ethereum (ETH) $ 2,419.71 1.60%
BNB (BNB) $ 563.93 2.19%
Solana (SOL) $ 144.50 3.15%
XRP (XRP) $ 0.533029 1.74%
Cardano (ADA) $ 0.35482 1.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109527 1.35%
Al veya Sat Paribu

Do Kwon için Beklenen Kırmızı Bülten Geldi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Terra ekosisteminin çöküşü sonrası oluşan yaralar hâlen tam olarak sarılabilmiş değil. Bu noktada kripto para sektöründe bir krater etkisi yaratan çöküş sonrası, birçok şirket ve ülke soruşturmalarını başlattı. Bu ülkeler arasında en aktif çalışmaları ise Güney Kore yürütüyor diyebiliriz. Öyle ki ilk günden bu yana Do Kwon‘un peşini bırakmayan Güney Kore, Interpol’den istediği onayı almayı başardı. Terra’nın kurucusu Do Kwon artık kırmızı bülten ile aranıyor.

Do Kwon icin Beklenen Kirmizi Bulten Geldi

Interpol Do Kwon için Kırmızı Bülten Yayınladı

Kripto para sektöründe ne yazık ki tam kapsamlı bir düzenleme henüz yok. Bu noktada geleneksel piyasalarda yaşananların hukuki yaptırımları, kripto şirketleri için pek geçerli olmuyor. Doğal olarak bu durum yaşanan bir takım olaylarda hukuki aktörlerin geç aksiyon almasına neden olabiliyor.

Son olarak uzun bir süredir kaçtığı iddia edilen Terra kurucusu Do Kwon, her ne kadar kaçmadığını iddia etse de artık kırmızı bültenle aranıyor.

Diğer taraftan Kwon’un ikamet ettiği Singapur’da olduğu düşünülüyordu, ancak polis onun orada olmadığını doğrulamıştı. Tüm bunlara ek olarak Do Kwon, Twitter üzerinden yakalama kararı hakkında şu ifadelere yer vermişti.

“Arkadaş olmadıkça, tanışma planımız yoksa veya GPS tabanlı bir Web3 oyununa dahil olmadıkça, GPS koordinatlarımı bilmeye hakkınız yok”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Blockchain Oyun Sektörünün Geleceğidir

NFT Summit İstanbul 22’de The Sandbox COO’su Sebastien Borget ile birlikte Metaverse’ün geleceği ve Blockchain’in oyun sektöründeki önemi hakkında konuştuk. Sebastien Borget Metaverse’ün Geleceği Hakkında Konuştu The Sandbox COO’su Sebastien Borget, Metaverse’ün geleceği ve Blockchain’in oyun sektöründeki önemi hakkında şu şekilde açıklamalarda bulundu: Öncelikli burada olmak bir zevk. Türkiye’de ilk defa bu etkinlikte konuştuğum ve ...

Bağlantıyı kopyala