Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Do Kwon, Luna 2.0’ın Listelenmesi İçin Girişimlerde Bulunuyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son zamanlarda kripto para piyasasında en çok konuşulan konularından biri olan Terra’da (LUNA) yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Terraform Labs’ın CEO’su Do Kwon, Terra ağının yeni merkeziyetsiz kripto para birimi Luna 2.0’ın Güney Kore borsalarında listelenmesi için girişimlerde bulunuyor.

Do Kwon’dan Luna 2.0 Atağı

Güney Kore yerel basını Heraldcorp’ta yer alan habere göre, Terra CEO’su Do Kwon, Luna 2.0’ın Güney Kore borsalarında listelenmesi için çalışıyor.

do kwon luna 2 0in listelenmesi icin girisimlerde bulunuyor

LUNA ve UST çöküşüyle birlikte toparlanmaya çalışan Kwon, Terra ağının fork’lanarak yeni bir merkeziyetsiz kripto para oluşturulmasını önermiş ve bunu oylamaya sunmuştu. “Terra ağının yeniden doğuşu” başlığıyla sunulan oylamada, oylamaya katılan katılımcıların %80‘i öneriye destek verdi ve yeni Luna token’ı için gereken oy toplandı.

Oylamanın ardından Do Kwon, Luna 2.0’ın Güney Kore’nin ilk 5 borsasında listelenmesi için harekete geçti. Borsa yetkilileri ile temasa geçen Kwon, “Lütfen Luna 2.0’ı listeleyin” talebinde bulundu.

Ülkede soruşturma altında bulunan Terra için Upbit dışındaki diğer borsaların sıcak bakmadığı aktarıldı.

Yazar: Esra Bayram

Security Token Nedir?

Security token, geleneksel hisse senetlerinin (security) blockchain teknolojisiyle dijitalize edilmiş halidir. Geleneksel finansal sistem karşısında yenilikleriyle dikkat çeken kripto para piyasası kullanıcılarına hisse senetleri alanında da hizmetler sunuyor. Security token’ler kripto paralardan farklı değerler olarak dikkat çekiyor. Gelişimine hızla devam eden blockchain alanında gelecekte daha fazla yenilikler göreceğimiz çoğu uzmanın ortak görüşünü yansıtıyor. Bu içerik ...

Bağlantıyı kopyala