Bitcoin (BTC) $ 62,056.63 0.03%
Ethereum (ETH) $ 2,420.57 0.19%
BNB (BNB) $ 565.69 1.82%
Solana (SOL) $ 143.42 0.12%
XRP (XRP) $ 0.532054 0.03%
Cardano (ADA) $ 0.351086 0.42%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109853 0.77%
Al veya Sat Paribu

Doge Killer (LEASH) Token Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Doge Killer (LEASH) token, Shiba Inu (SHIB) ekosisteminde yer alan kripto paralardan birisidir. SHIB token ile ilgili detaylı bilgi almak için sitemizde yer alan ilgili içeriğe göz atabilirsiniz. Merkezsiz bir kripto para ekosistemi olarak faaliyet veren Shiba Inu ekosistemi bünyesinde LEASH token’e benzer çeşitli kripto paralar barındırıyor. Bu içerik boyunca Shiba Inu platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca bu ekosistemde yer alan kripto paralardan LEASH token’lere yönelik de birtakım ilgi çekici bilgilere yer vereceğiz.

Doge Killer (LEASH) token, Shiba Inu (SHIB) ekosisteminde yer alan bir kripto paradır. Shiba Inu, son günlerdeki popülaritesi nedeniyle kullanıcılar tarafından yaygın olarak “Dogecoin (DOGE) katili” olarak anılıyor. SHIB, kripto alanında faaliyet veren ve ilhamını köpeklerden alan ikinci en büyük kripto para haline geldi. Ayrıca LEASH token, Dogecoin’in Scrypt tabanlı madencilik algoritmasının Ethereum (ETH) tabanlı karşılığı olmayı hedefliyor. LEASH’in yanı sıra, Shiba evreninin bir parçası olan başka kripto paralar da bulunuyor. Shiba Inu ekosistemindeki ShibaSwap merkezsiz borsa platformunda alınıp satılabilen bir diğer kripto para da BONE olarak biliniyor. Biz bugün bu yazıda daha çok LEASH token’lerden bahsedeceğiz. LEASH, BONE ve SHIB, 2021 yılında kripto para piyasasını kasıp kavuran projeler arasında gösteriliyor. Kullanıcılar bu kripto değerlere ilk çıktıkları andan itibaren büyük bir ilgi gösterdi. Piyasada “köpek” temalı kripto para projelerinin yaygın hale geldiğini görüyoruz. Köpek temalı kripto paraların diğer örnekleri Baby Dogecoin (BabyDoge), Drunkdoge (DRUNK), JINDO INU (JIND), Alaska Inu (LAS) ve Alaskan Malamute Token (LASM) olarak sıralanıyor.

LEASH

Doge Killer (LEASH) Token Ne Zaman Çıktı?

Shiba Inu (SHIB), Ağustos 2020’de “Ryoshi” takma adını kullanan anonim bir kişi veya grup tarafından oluşturuldu. Shiba Inu ekosisteminin bir parçası olarak, Ryoshi aynı zamanda Doge Killer (LEASH) token’leri geliştirdi. LEASH token’lerin yaratıcısının veya yaratıcılarının kimliği hakkında hala neredeyse hiçbir bilgi yok. Shiba Inu’nun teknik bilgilerini içeren tanıtıcı yazısının da projenin sergilediği imaja uyan bir yapıda olduğunu görüyoruz. Normalde bu dosyalara whitepaper deniliyor. Köpeklerden ilham alan Shiba, tanıtıcı evrağının ismini “woofpaper” koymuş. Bu durumun dikkat çekici bir unsur olduğu söylenebilir. Ryoshi, Shiba Inu’nun başlatılma nedeni olarak şu üç maddeyi ileri sürüyor:

Sıfırdan başladık, sıfırdan.
Shib’in ardındaki parlak beyinler daha önce hiç iş birliği yapmamıştı.
Shiba Inu köpeklerini seviyoruz.  

Bununla birlikte, Dogecoin’in (DOGE) çarpıcı başarısının bu çabaya ilham verdiğini söylemek yanlış olmaz. LEASH token kurucusunun ya da kurucularının bir başka popüler köpek parası yaratmanın kazançlı potansiyelini fark ettiğini varsaymak doğru da olur.

Doge Killer (LEASH) Token Fiyatı Nedir?

Shiba Inu (SHIB) ekosisteminde yer alan kripto paralardan Doge Killer (LEASH) token fiyatı aşağıdaki başlıklarda yer alıyor. Bu kripto paranın en güncel fiyat verilerini bu başlıklardan devamlı bir şekilde takip edebilirsiniz. LEASH token’lerin ve Shiba ekosistemindeki diğer kripto paraların detaylı olarak tanıtılması adına proje ekibi bir evrak hazırlamış. Bu evrakta yer alan verilere göre LEASH token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceği belirtiliyor. Buna göre LEASH token’lerin 107,647 adet arz edildiğini görüyoruz. Bu kripto paraların sınırlı arzlı olmadığını da söylemek gerekiyor.

LEASH token

LEASH Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Doge Killer (LEASH) token [mcryptocoin=”LEASH” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. Doge Killer (LEASH) token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”LEASH” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. Doge Killer (LEASH) token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”LEASH” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”LEASH” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

LEASH Token Kaç Dolar?                      

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Doge Killer (LEASH) token [mcryptocoin=”LEASH” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle Doge Killer (LEASH) token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 7929 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Doge Killer (LEASH) token yılın en düşük seviyesini ise 444 dolarla belirledi.

Doge Killer (LEASH) Token Nasıl Çalışmaktadır?

Doge Killer (LEASH) token başlangıçta bir rebase token olarak tasarlanmıştı. Ancak daha sonra ekip, taktik değiştirmeye ve toplam arzı yalnızca 107.646 token ile sınırlamaya karar verdi. Bu son derece düşük arz, onu köpek madeni paraları arasında bir aykırı değer haline getiriyor. Bu düşük arz miktarı aralık 2021 itibariyle LEASH token’in 7929 dolarlık tüm zamanlar rekoru kırmasını sağlamış.  Shiba Inu (SHIB) token gibi düşük fiyatlı kripto paralara bakarak LEASH token’lerin fiyatının bu denli yüksek oluşunu böyle açıklayabiliriz. Genellikle, köpek temalı kripto para projelerinin yüksek bir arzı var. Öyle ki bu kripto paraların arzı milyarlara hatta katrilyonlara ulaşıyor. LEASH token, canlandırıcı bir şekilde farklı bir yaklaşım benimsiyor. Bu sayede bu kripto para farklı ve sıra dışı bir yapıya sahip oluyor. Merkezsiz bir ekosistemde yer alan LEASH token’ler kullanıcılarına belirli ödüller sunuyor. Shiba Inu platformunun birtakım ortaklıklara imza attığını da görüyoruz.

LEASH token nedir

Doge Killer (LEASH) Token Nasıl Satın Alınır?

Doge Killer (LEASH) token’ler bazı kripto para borsalarından satın alınabilir. Bu borsaların başında Uniswap, Gate.io ya da Okex gibi isimler yer alıyor. Kullanıcılar arzu ederlerse bu borsalar üzerinden LEASH token’i satın alabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Bernstein, spot Ethereum ETF onayını ele aldı

Bernstein analistleri, ABD’li düzenleyici kurum Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF’leri onaylama sebebinin siyasi olmadığını aktardı. Analistler, düzenleyicinin stratejik bir onay verdiğini belirtti. Bernstein analistleri Gautam Chhugani ve Mahika Sapra, SEC’nin spot ETH ETF borsa yatırım fonlarını onaylama kararının siyasi baskıdan kaynaklanan bir son dakika kararı olmadığını savundu. Analistlere göre SEC, yasal ...

Bağlantıyı kopyala