Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Dogecoin Kurucusu: Doge’un NFT’lere ve ETH’ye İhtiyacı Var

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dogecoin, son zamanların en çok konuşan kripto varlıklarından biri. 2013 yılında Jack Palmer ve Billy Markus tarafından oluşturulan Dogecoin (DOGE), sık sık yeni haberlerle gündeme geliyor. Bu kez Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Twitter üzerinden birkaç açıklama yaptı. Dogecoin kurucusu, Doge’un daha geniş bir kullanıma ulaşması için ihtiyacı olan iki önemli unsura değindi.

dogecoin kurucusu dogeun nftlere ve ethye ihtiyaci var 2

Dogecoin Kurucusu: Doge için NFT’ler ve ETH Çok Önemli

Dogecoin’in daha yaygın olarak kullanılan bir kripto varlık olabilmesi için iki önemli unsura ihtiyacı var. Dogecoin Kurucusu Billy Markus’a göre, Dogecoin, DOGE ve Ethereum arasında kurulan köprü tamamlandığında gelişecek. Ethereum köprüsü, DOGE’un gelişimi için önemli adımlardan biri. Bir diğeri ise OpenSea gibi NFT ticareti yapan ve ödeme olarak Ethereum ile uyumlu olan bir platform. Tabii ki bu platformun DOGE’u kabul etmesi gerekiyor.

NFT‘lere olan ilgi şu aralar oldukça yüksek. Markus da tweetinde bu konuya değindi. Markus, “NFT alımları için DOGE kullanmak, DOGE’u yüksek faydaya sahip bir kripto varlığa çevirir.”

https://twitter.com/BillyM2k/status/1443361810053226500?s=20

Biraz hafızalarımızı tazeleyecek olursak, 2 Eylül’de, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in, Dogecoin’in hisse kanıtı (PoS) konsensüs algoritmasına geçmesini umduğunu söyleyen bir tweet atmıştı. Bu arada Buterin, Dogecoin’in danışma kuruluna katılan isimlerden biri.

Yazar: Hazal Orta

Gayrimenkul yatırımında tokenizasyon devrimi: UBXS token

Bixos projesinin tokeni  UBXS, blokzincir teknolojisinin faydalarıyla gayrimenkul sektöründe standartları yeniden belirliyor   Gerçek dünya varlıklarının tokenizasyonu her geçen gün daha çok sektöre yayılıyor. Gayrimenkul sektörünü blokzincirle buluşturan Bixos Estate’le tanışın.  Bixos projesinin ürünü UBXS token, gayrimenkul varlıklarının tokenizasyonunda çığır açıyor. Yatırımcılar, söz konusu gayrimenkul tokenizasyon da özel ayrıcalıklar elde etmek için Bixos’un tokeni UBXS’in kullanabilmesinin ...

Bağlantıyı kopyala