Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Dogecoin ve Shiba Inu Hindistan’da Büyük İlgi Görüyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Son dönemde popülaritesinin büyük ölçüde arttıran Shiba Inu (SHIB) ve rakibi Dogecoin (DOGE), Hindistan borsalarında yoğun ilgi görüyor.

BusinessLine tarafından hazırlanan bir rapora göre, Dogecoin, son altı ayda 10 milyondan fazla müşterisi ile Hindistan’ın en büyük kripto borsası olduğunu iddia eden CoinSwitch Kuber’in toplam işlem hacmine yüzde 13,76 katkıda bulundu. 

dogecoin ve shiba inu hindistanda buyuk ilgi goruyor 2

Dogecoin ve Shiba Inu Hindistan’da Popülaritesini Arttırıyor

Kısa bir süre önce Dogecoin’in işlem hacmi, aynı dönemde Bitcoin ve Ethereum’u aştı ve bu da toplam işlem hacmine sırasıyla yüzde 6.04 ve yüzde 6.06 katkıda bulunmuştu. Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından olan CoinSwitch Kuber ise henüz Shiba Inu’yu listelemedi.

Geçen hafta bir başka kripto para borsası olan WazirX, Shiba Inu’nun işlem hacminin neredeyse yüzde 50’sini oluşturduğunu ve en yüksek işlem gören token olarak Bitcoin’i geride bıraktığını açıklamıştı. 

BuyUcoin’in CEO’su Shivam Thakral, yaptığı bir açıklamada, Nisan ve Ekim arasında kripto borsası BuyUcoin’deki Dogecoin ticaret hacmi 300 milyon ABD dolarına ulaşırken Shiba Inu işlemlerinin 180 milyon ABD dolarına ulaştığını belirttiAynı dönemde, Bitcoin ve Ethereum en çok işlem gören tokenler olarak hakimiyetini sürdürürken, Dogecoin üçüncü sırada, Shiba Inu ise ticaret hacimleri açısından beşinci sırada yer aldı.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Justin Sun: Büyük Bir Ülke Tron’u Tanıyacak

Kripto dünyasının fenomen isimlerinden Justin Sun, Tron ekosistemi ile ilgili önemli bir gelişmeyi duyurdu. Tron’un kurucusu Sun, büyük bir ülkenin yakında TRX ve Tron ekosistemindeki kripto paraları ödeme aracı olarak yasallaştıracağını duyurdu. Sun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında, söz konusu gelişmenin Tron’un meşruiyeti ve benimsenmesi için ileriye doğru büyük bir adım olduğunu ifade etti. Justin Sun: ...

Bağlantıyı kopyala