Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Donald Trump, Bitcoin’e karşı tavrını değiştirdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bu yılki seçimlerde yeniden aday olan eski ABD Başkanı Donald Trump, Fox News’ta katıldığı programda Bitcoin’e dair fikirlerini açıkladı.

The Ingraham Angle adlı programda konuşan Trump, Bitcoin’in özellikle Afro-Amerikanlar ve gençler arasında popülerliğinin arttığını belirtti. Cumhuriyetçi başkan adayı, geçmiş dönemde BTC karşıtı tavır sergilerken günümüzde daha ılımlı bakışı dikkat çekti:

“Birçok insan bunu kucaklıyor. Bitcoin ile ödeme yapmak isteyen insanların git gide arttığını görüyorum.”

Trump, ülke genelinde BTC kabulünün arttığını kabul ederken bu alanda düzenlemelerin yapılmasının önemine vurgu yaptı.

ABD’de yeniden başkan olmak için masaya adaylığını koyan Donald Trump, eski dönemlerde Bitcoin’in ABD dolarına karşı olduğuna inanıyordu. Trump bir açıklamasında BTC’yi dolandırcı olarak tanımlayacak kadar ileriye gitmişti.

Geçmişte Bitcoin’e karşıt olan ünlü milyarder ve eski ABD Başkanı, son dönemde yaptığı NFT yatırımlarıyla gündem olmuştu. Kripto sektörü, Trump’ın seçimleri kazandığı takdirde üzerilerindeki baskının hafiflemesini bekliyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Finlandiya Ele Geçirdiği Bitcoin’leri Ukrayna’ya Bağışlayacak

Rusya’nın işgalinin ardından kripto odaklı milyonlarca dolar bağış alan Ukrayna, Finlandiya’dan da önemli bir bağış alacak. Öyle ki Finlandiya hükümetinin, suç operasyonlarında ele geçirdiği Bitcoin’i (BTC), Ukrayna’ya bağışlayacağı söyleniyor. Finlandiya Ele Geçirilen Bitcoin’ler ile Ukrayna’ya Yardım Edecek Birçok ülkenin yaptığı gibi Finlandiya da kripto konusundaki operasyonlarını yürütüyor ve yasa dışı olarak kazanlılan Bitcoin’lere (BTC) el koyuyor. ...

Bağlantıyı kopyala