Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Donanıma Sahip Olmadan Bitcoin Madenciliği Yapmak | Kripto Bülten

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto Bülten programında sektöre dair önemli konular ele alınmaya devam ediliyor. Son Kripto Bülten’de Kripto Bulut Madenciliği anlatıldı.

Kripto Bülten’de Neler Konuşuldu?

Bitcoin mining nasıl yapılır? Bulut madenciliği ile donanım sahibi olmadan BTC kazanmak mümkün mü? Kripto Cloud Mining nedir? Gibi soruları ve daha fazlasını cevapladık.

Kripto piyasasının her geçen gün popülerlik kazanmaya başlamasıyla birlikte karşımıza çıkan yepyeni terimlerden birisi de madencilik terimi oluyor. Madencilik yer altındaki maden cevherlerinin araştırılmasına ve çıkarılmasına deniyor. Bitcoin madenciliği ise Blockchain teknolojisi üzerinde bulunan bloklardaki matematiksel doğrulama işlemlerinin farklı tekniklerle çözümlenmesi anlamına geliyor. Bu noktada son zamanların popüler konusu ise “Bulut Madenciliği” oluyor.

Bulut madenciliği, bireylerin kendi madencilik donanımına sahip olmadan ya da bunları yönetmeye gerek duymadan, başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto para değerlerinin madenciliğine katıldığı süreç anlamına geliyor. Bu noktada son zamanlarda pek çok kişinin ilgi duyduğu Bulut Madenciliği konusu hakkında tüm detaylar için videomuzu izleyebilirsiniz.

Yazar: Burak Köse

CFTC, Celsius’un Peşinde!

ABD emtia düzenleyicisi CFTC‘nin iflas eden kripto kredi şirketi Celsius hakkında dava açabileceği belirtildi. Celsius ve eski CEO’su Alex Mashinsky CFTC kurallarını ihlal ettiği iddia edildi. CFTC üyelerinin ay sonuna kadar harekete geçebileceği kaydedildi. CFTC, Celsius’a Dava Açabilir İflas eden Celsius’un ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ile karşı karşıya gelebileceği iddia edildi. Bloomberg’in haberine ...

Bağlantıyı kopyala