Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Dünyanın En Pahalı Pokémon Kartı NFT Olarak Satılacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

İnternet ünlüsü Logan Paul, kısa bir süre önce dünyanın en pahalı Pokémon kartı olan PSA 10 Pikachu Illustrator satın aldı. 5.3 milyon dolara satın alınan ve bu fiyatıyla dünyanın en pahalı Pokémon kartı, NFT olarak satışa sunulacak.

5.3 Milyon Dolara Satın Alınan Pokémon Kartı NFT Oluyor

NFT’ler son dönemlerin en popüler konularından birisi. Kullanıcıların her geçen gün daha çok ilgi gösterdiği NFT’lere yeni içerikler eklenmeye devam ediyor. İnternet ünlüsü Logan Paul’un kurucu ortağı olduğu Liquid Marketplace, dünyanın en pahalı Pokémon kartının NFT’sini listeleyecek. Konu hakkında bir video yayınlayan Paul videosunda, “Bu kartı, kurucu ortağı olduğum Liquid Marketplace isminde bir platformda listeleyeceğim. En üst düzey varlıkların ortak mülkiyetine izin verecek olan bu platform sayesinde, bu Pokémon kartına tek bir kişinin (benim) sahip olması yerine kolektif olarak birlikte sahip olabileceğiz.” ifadesini kullandı.

Paul dünyanın en pahalı Pokémon kartı için 5.3 milyon dolarlık bir ödeme yaptı ve yaptığı bu satın alımla, özel bir satışta satılan en pahalı Pokémon ticaret kartı olarak Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Paul ayrıca kartı 5 milyon dolara (veya 50 milyon Liquid Marketplace tokenine, her tokenin fiyatı 0.10 dolar) listeleneceğini, yeni kartı kendileri için kapmak isteyen zengin koleksiyonerler için ufak bir indirim yapabileceğini belirtti. Bununla birlikte, Paul kartın yüzde 49’una sahip olmaya devam edecek ve kart bir kasada tutulacak ve karta erişim imkânı bulunmayacak.

Yazar: Burak Köse

BNB Chain ağında saldırılar son yıllarda düşüşe geçti

BNB Chain’de yer alan kullanıcıları olası dolandırıcılık ve kötü niyetli durumlardan koruyan AvengerDAO topluluğu yakın tarihte bir güvenlik raporu paylaştı. En büyük blokzincir ağlarından BNB Chain’de gerçekleşen olayları derleyen raporda son yıllarda gerçekleşen mali kayıpların önemli ölçüde düştüğü ortaya çıktı. AvengerDAO, BNB ağında gerçekleşen saldırılarda 2020 – 2023 döneminde maddi zararın yüzde 85 azaldığını tespit ...

Bağlantıyı kopyala